БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Аида Марковска представя 3 метода на изследване при психобиология

Психобиология – новата немска медицина – модерна наука и методи за лечение на болести и възстановяване на здравето. Ментална терапия. Биодекодиране. Методи, които менталният терапевт прилага, за да освободи пациента от болестите. Видове болести, които са породени от преживени вътрешни конфликти и стрес.

В поредицата „Мисия Здраве“ на  TVSAT.COM гостува Аида Марковска – рейки учител и холистичен терапевт. Аида Марковска се занимава с новата немска медицина, наречена психобиология, която успешно помага на пациентите да оздравеят.

психобиология
Аида Марковска изтъква неограничените възможности на психобиологията

Психобиологията е откритие и разработка на немския лекар д-р Хамер. Д-р Клод Саба от Франция  поставя името психобиология на нова наука, в която се използват различни методи за лечение. По света вече са разработени и се прилагат различни клонове за лечение чрез ментална терапия. Един от тези клонове е точно психобиологията, който се налага чрез ученика на д-р Хамер – д-р Клод Саба.

В психобиологията се казва, че няма болести. Всички болести представляват смислени биологични програми. Те са вследствие на физическото тяло и на дълбоките емоционални конфликти, които съпътстват живота на всеки един от нас. Д-р Хамер твърди, че човешкото тяло реагира на всички конфликти и шокове, които ние ежедневно преживяваме.

Лично д-р Хамер се е занимавал да изследва симптоматиката на болестите, причините за тяхното появяване, влиянието, което оказват върху човешкия организъм. Целият процес на изследване, който започва от появилата се болест до вътрешните конфликти, които са я предизвикали, се нарича биодекодиране. След като се появи някаква болест и тя бъде анализирана, може да се стигне до първичния вътрешен конфликт, който е отключил тази биологична проява.

Самият конфликт е нещо, което преживяваме внезапно. Не сме подготвени за него. Това може да бъде абсолютно всичко, което може да ни докара до емоционално разстройство. Психобиологията е разработила няколко метода, чрез които терапевтът може да открие какъв е вътрешният конфликт.

1 – Метод 1: Разследване на собственият ни живот – прави се математическа схема на живота. Открита е математическа зависимост между определени цикли в живота ни. В определени етапи от живота си ние повтаряме едни и същи биологични програми. За всеки отделен човек те са различни. Терапевтът ги открива – през коя година и в кой месец от живота на човека се е случило нещо, което е отключило въпросната нездравословна биологична програма, която ние наричаме болест – заболяване.

2 – Метод 2: Изследване на фамилното си дърво – някои биологични проблеми и програми, които отключваме, са следствие на фамилни биологични програми и задачи, предадени от нашите предци. Задачата на терапевта е да направи едно максимално подробно родово дърво, за да обследва фамилните проблеми от по-близкото и по-далечно минало – какво се е случило на нашите предци.

3 – Метод 3: Изследване на личната информация на пациента –  това са личното име на човека, датата на раждане и други факти. Тази информация също показва към какви стресове е предразположен и как да се изчисти от тях.

Всеки човек реагира по различен начин на различните конфликтни ситуации, следователно нас ни разболяват различни проблеми. Има хора, които не се разболяват от различните вътрешни конфликти, защото сами успяват да ги осъзнаят, да ги извадят на светло от своето подсъзнание в своето съзнание и накрая да ги забравят. Точно тези действия са заложени в новата немска медицина, наречена психобиология. Когато пациентът сам не може да открие и да извади от своето подсъзнание причините, които са го разболели, тази работа трябва да я свърши терапевтът.

Примери от практиката:

Кожни заболявания (обриви, сърбежи, възпаления) се появяват вследствие на преживяна раздяла.  Докато тече раздялата между двама души, те могат да съпреживяват тази ситуация. В момента, в който осъзнаят, че тази раздяла е необходима и я приемат като такава, те се успокояват. В момента, в който се успокоят, се появяват кожни проблеми.

Цистит и урологични заболявания – те се появяват, когато човек трябва да затвърди и да покаже своята лична територия. Ако някой директно или индиректно навлиза в нашата лична територия, а ние не можем да приемем този факт лесно и започваме да водим вътрешна борба, се появяват възпалителни процеси в отделителната система.

Гастрит, колит, язва – появяват се, когато на един човек му се случи нещо, което го шокира неочаквано дълбоко, защото той не може да приеме подобно нещо. А той не може да го приеме, защото то противоречи на неговото възпитание, възгледи или разбирания за живота. След един такъв подобен конфликт, който често продължава дълго време, човекът се разболява от някаква болест на стомаха или на храносмилателната система.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *