Брадавиците изчезват само за 48 часа с тази лесна рецепта /СПОДЕЛЕНО ОТ ЧИТАТЕЛ/

Брадавиците са доброкачествени тумори, които възникват в резултат на въздействието на различни типове човешки папиломен вирус

bradavitsite
Брадавиците често причиняват много дискомфорт или болка. Случва се да се появяват брадавици и върху лицето, а това не винаги е много приятно.

Искам да ви споделя моя начин да се справям с брадавиците, които ме мъчат от много време. Хубавото на тази рецепта е, че действа бързо, не е необходимо кой знае какво и може да се направи от всеки.

Аз лично я знам от моя колежка, която нямам представа как се е сдобила с нея.

Искам още в началото да кажа, че може да приложите това лечебно средство, само ако сте твърдо убедени, че става дума за брадавица. Идете на лекар и се уверете, че това не е тумор.

Освен това, този метод не е подходящ за брадавици, които са разположени в областта на лицето.

Как бързо да се отървете от брадавиците?

chesan

Ще имате нужда от две неща:

– лепенки от аптеката, за предпочитане водоустойчиви

– чесън

Какво се прави?

1. Изрежете малка дупка върху лепенката, която да е с размерите на брадавицата.

2. Сложете лепенката около брадавицата, така че да предпази кожата наоколо.

3. Намачкайте скилидката чесън и я сложете веднага върху брадавицата. покрийте с марля, която може да залепите отново с лепенка.

4. Не се държи цяла нощ този чесън. Достатъчно е да поседи и 2 часа.

Аз я правех тази процедура с чесъна два пъти на ден. След втория ден брадавицата става малка като размер, омеква и като я натъркам леко със сода, тя започва да изчезва.

Само при най-упоритите брадавици ми се е налагало да правя трета и четвърта процедура. Иначе брадавиците изчезват след втория ден. Малко неприятно мирише, но това не е проблем. Лесно може да махнете миризмата на чесън с малко лимонов сок. Просто натъркайте ръцете и бъдете спокойни.

Владислава Христева от София на 39 години

Ин Дерма
Ин Дерма – за здрава кожа

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Брадавиците изчезват само за 48 часа с тази лесна рецепта /СПОДЕЛЕНО ОТ ЧИТАТЕЛ/

  1. дечева каза:

    чесън не върши работа поне вече 2 седмици,леко се набръчка,но нищо…….сега ще пробвам с ябълков домашен оцет,дано да се получи нещо като исъхване….или….де да знам,доста сочничка е вече……

  2. кара каза:

    най бързо изгарят ,ако се намазват с млeко от смокиново листо Опитала съм ,а също така да се мажат, колкото се може по често с оцет ,просто изсъхват и падат без да усетите, кога са паднали

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.