Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да правим при пролетна умора

Смесват се и се разбъркват внимателно по 120 г. плод от шипка, стръкове и корени от глухарче и листа от коприва. 1 с. л. от сместа се залива с 200 г вряща вода. Кисне 30 мин и запарката се прецежда. Пие се сутрин и вечер по 200 г. Добре е да се добавя по 1 ч. ч. лимонен сок.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 120 г плод от шипка, стръкове и корени от глухарче и листа от коприва. 1 с. л. от сместа се залива с 200 г вряща вода. Кисне 30 мин. и запарката се прецежда. Това е дозата за един прием. Пие се сутрин и вечер по 200 г. Добре е да се прибавя по 1 ч. ч. лимонов сок.

Смесват се и се разбъркват внимателно 100 г плод от шипка, 80г цвят и плод от глог и по 50 г плодчета от хвойна и корени и листа от глухарче. 1 с. л. от сместа се залива 200 г вряща вода. Кисне 30 мин и се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се сутрин и вечер по 200 г с добавка на 1 ч. ч. мед и 2 ч. ч. лимонов сок.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 150 г плодове от шипка, листа и корени от глухарче и листа от коприва. 1 с. л. от сместа се залива с 200 г вряща вода. Ври 5 мин. на тих огън, кисне 30 мин. и отварата се прецежда. Това и дозата за 1 прием. Пие се сутрин и вечер с добавка на 1 ч. ч. мед и 2 ч. ч. лимонов сок.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *