Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мощна напитка и масаж мигновено облекчават дихателните пътища /видео/

Освободете дихателните пътища с тази мощна напитка, която задължително трябва да ползвате при настинка и грип

dihatelnite-patishta
Дихателните пътища лесно се запушват през този сезон. Времето е ту топло, ту студено, и е лесно да настинем. При остра респираторна инфекция, нашето тяло реагира с обилна слуз в носа и гърлото. Появяват се и неприятни симптоми, като например запушване на носа, сълзене, оток на лигавицата и околоносните синуси, главоболие.

2

Лекува.нет ще ви даде рецепта, която е в състояние да предотврати настъпващото заболяване. Направете веднага тази напитка при първите признаци на настинка, за да помогнете на организма по-бързо да се защити от инфекцията.

Тази рецепта има мощен детоксикиращ и анти-вирусен ефект

Тя е идеална за борба с обикновена настинка, грип, синузит, облекчава запушването на носа. Нейното действие е насочено към укрепване на имунната система и борба с инфекцията.

3

Необходими съставки:

1 средно голяма глава лук
2 чаши вода
Сок от 1 лимон
1 супена лъжица настърган джинджифил
2 супени лъжици мед
5 супени лъжици силен чай от мащерка
1 чаша чай от лайка

Как се прави?

Лукът се нарязва наситно и се вари във водата на умерен огън около 15 минути. На десетата минута се прибавя джинджифила.

Махнете от огъня и нека постои така още 5 минутки. Прецедете, за да отстраните лука и джинджифила.

След това добавете всички останали съставки, без чая от лайката. Медът се добавя най-накрая, когато отварата е готова за пиене.

Пие се на малки порции през целия ден. За да се неутрализира пиперливия вкус се пие чай от лайка.

В резултат на честите настинки се натрупва назофарингеален секрет, което води до влошаване на обонянието и слуха, както и до намалено внимание и памет.

4

За да премахнете слузта от носа, може да правите промивки с физиологичен разтвор. Тази процедура стимулира изхвърлянето на слузта, което предотвратява следващата инфекция.

Също така е полезно да се извърши специален масаж на лицето чрез техниката на Маргарита Левченко. Той дава много добри резултати, особено в комбинация с други лечения. Във видеото, показани по-долу, е показана техниката на масаж за премахване запушването на носа и за изчистване на слузта от носа и гърлото.

царски билки
Царски билки за дихателната система

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *