ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Супер здравословна напитка за отслабване и при ацидоза – дава резултат след 14 дни

Препоръчваме тази рецепта за отслабване и при ацидоза, не само защото е лесна и може да се направи бързо, но и защото е ефективна

atsidoza
Ако си направите тази домашна напитка за отслабване ще се отървете не само от подутия корем. С нейна помощ много добре ще детоксикирате цялото тяло. Редовната употреба на тази супер здравословна комбинация ще спомогне за намаляване обиколката на талията. Освен това, ако я пиете регулярно цяла зима, напролет ще имате по-малка обиколка на талията.

Двете активни съставки в напитката за отслабване – лимон и сода – ще подобрят храносмилането, ще прочистят организма от токсини и ще допринесат за алкална среда в организма.

В резултат на нездравословно хранене много хора имат ацидоза – патологично състояние, при което бъбреците не могат да изхвърлят излишъка от киселина от организма. Така, с течение на времето, тя се натрупва и причинява вреда на вътрешните органи. Сода с лимон ефективно се справя с това явление, както и ще ви помогне и да отслабнете!

Рецепта за напитка за отслабване и при ацидоза

otslabvane

СЪСТАВКИ

1 чаша вода вода /подобна на тази, която е на снимката/
1 чаена лъжичка сода
сок от един лимон

ПРИГОТВЯНЕ

Във водата, която трябва да е съвсем леко затоплена, се добавя содата и се разбърква, докато се разтвори хубаво. След това бавно се добавя лимона.

Тази напитка за отслабване и при ацидоза се пие в продължение на 14 дни сутрин, на празен стомах. След това се прави почивка от две седмици.

С нейна помощ ефективно ще прочистите червата и черния дроб. В допълнение, тя съдържа витамин С, калий и антиоксиданти, които помагат за освобождаване от вредните вещества от организма.

Въздържайте се да употребявате тази напитка, ако имате гастрит и хипертония. Ако не страдате от тези заболявания може да приложите напитката без никакви притеснения.

Безспорни ползи за здравето ще имате, ако изберете по-здравословен вариант за закуска. Освен това, при консумация на напитката е добре да се въздържате от сутрешното кафе. Сами ще се убедите, че след няколко дни няма да имате нужда от него, тъй като ще бъдете изпълнени с енергия, сила и свежест.

Източник: www.foodlover.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *