ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ПОЛИСОРБ ПЛЮС / POLISORB PLUS

Съдържа силициев диоксид – колоиден, и сукцинова киселина

Предназначение

Полисорб плюс нормализира метаболитните процеси и помага за отслабване
Полисорб плюс нормализира метаболитните процеси и помага за отслабване

Прахът за перорална суспензия ПОЛИСОРБ ПЛЮС е сорбент; въздейства върху организма чрез композицията от два активни компонента. Сукциновата или янтарна киселина е доказан антиоксидант; приемът й има противовъзпалителен ефект и чрез нея се балансират енергийният обмен на клетките и продукцията на ензими. Приемът й под формата на суплементарен компонент нормализира метаболитните процеси и увеличава издръжливостта на организма. С нея се свързват повишената устойчивост на стрес, бързото възстановяване след физически и психически натоварвания. Подсилва се имунната система и се подобрява кръвообращението – като се избягват състоянията с влошено кръвоснабдяване.

Вторият компонент – силициев диоксид, също постига положителен ефект при стабилизирането на имунната система. Той оптимизира производството на собствен колаген и подобрява състоянието на кожата, ноктите и косата. Има доказан детокс- и антиейдж ефект, т.е. освобождава клетките от токсини и подобрява храненето им – което забавя стареенето. Сред детоксикиращите действия е и успешното неутрализиране на продукти от разпада на поет алкохол.

Препоръчва се при отравяния, диарии, алергии и махмурлук. Отличен адаптоген, който подпомага приспособяването към променени външни условия.а

Как се приема

ПОЛИСОРБ ПЛЮС се приема един час преди или след хранене, два пъти дневно. Две чаени лъжички от продукта се разтварят в чаша вода; разтворът се разбърква добре и се изпива веднага. Приемът може да продължи 7-10 дни.

Продуктът се препоръчва и като вариант за терапии и профилактика, за стабилизиране на имунната система при смяната на сезони или местообитание, при отравяния с тежки метали или радионуклеиди, при злокачествени заболявания. Терапевтичните модули могат да се провеждат 3-4 пъти годишно.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативно въздействие върху потребителя.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се прилага при индивидуални реакции на непоносимост.

Не прилагайте при бременност и кърмене!

Противопоказан е при язва на стомаха или дванадесетопръстника в остра форма.

Да не се използва при чревна атония.

Неподходящ в случаи на кървене в стомашно-чревния тракт.

Този продукт не се използва при деца под 14 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия на ПОЛИСОРБ ПЛЮС, които могат да навредят на здравето на потребителя.

________

Усреднена цена в аптеките – 38 лв за опаковка от 25 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *