Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Златна рецепта за кашлица от Барбара и Петер Тайс

Тази рецепта за кашлица е с основа от мляко и за нея казват, че при настинка и грип вдига на крака още на втория ден

retsepta-za-kashlitsa
Искрено се надяваме да ползвате златната рецепта за кашлица от Барбара и Петер Тайс. Сигурни сме, че ще останете изключително доволни. Предстоят студени месеци, така че имайте предвид тази вкусна и ефективна напитка. Благодарение на нея ще се възстановите много по-бързо, отколкото сте предполагали.

Преди да продължим нататък трябва да кажем, че с това мляко не може да лекувате детска кашлица. Рецептата в пълния ѝ вид трябва да се ползва само от пълнолетни и да се взима точно както е препоръчано.

Млякото е ценен продукт, който не може да бъде заменен с нищо. В допълнение към неговите хранителни качества, млякото има и лечебни свойства. Неговият състав варира в зависимост от вида на животното, храната с която се храни то и годишното време.

Още Хипократ и Авицена са използвали мляко за лечение на туберкулоза, анемия и подагра. В древен Китай с този продукт са третирали някои симптоми при различни форми на неврози и психични разстройства.

Затова не е изненада, че рецептата на Барбара и Петер Тайс съдържа мляко. Ценната напитка има стабилна основа още от древни времена.

Рецепта за кашлица от Барбара и Петер Тайс

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

1 литър домашно прясно мляко
1 малка глава лук
1 супена лъжица масло
1 щипка сода за хляб
1-2 супени лъжици коняк

ПОДГОТОВКА

Млякото се оставя да заври, добавете лука, нарязан на 4 части. Вари се 5 минути.

Отстранете от огъня, за да се охлади леко, добавете маслото, содата и коняка.

Пийте напитката топла, но не гореща, по-добре през нощта. Вкусът е малко специфичен в началото, но се свиква. може да е неприятна за пиене. Ефект от напитката има още на следващата сутрин. Добре е цялото количество да се изпие от късния следобед докато заспите. не се приема повече от три вечери, ако е необходимо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *