ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Остро възпаление на бъбреците

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене при нормални стойности на уреята в кръвта болния да взема по 1-2 зърна чист боров катран с нишадър на прах. 100 грама боров катран последователно се измива в 9 водикато след утаяването му водата веднага се заменя с друга чиста вода. След това към катрана се добавят 10 грама нишадър на прах и се разбърква добре, за да стане хубава смес. Към получената смес се прибавя малко припечено царевично брашно, за да стане гъсто тесто, от което се правят хапчета, колкото царевични зърна и за да не се слепват се поставят в подходяща кутийка. Първите три дни обед и вечер се взема по едно зърно-всичко три зърна на ден. След това се вземат по две зърна наведнъж-всичко 6 зърна на ден и така се продължава до края на лечението.

Едновременно с катранените зърна се изпива една чашка 120 грама отварка от 100 грама изтравниче, млади клонки от бреза, дръжки от бели череши, листа и клонки от цикорияполски хвощ и корени от троскот по 50 грама от всяка. От тази смес три пълни супени лъжици с прибавка на 30 шипки, разрязани на две, по една пълна супена лъжица ленено семе, леко запечено и конопено семе, счукани на ситно и една чаена лъжичка зърна от червена хвойна се запарват с 1 литър вряща вода на тих огън, захлупена се вари 10 минути. Като изстине се прецежда през тънка кърпа. Пие се топло. При желание може да се пие подсладено с мед и лимон на вкус.

Десет минути преди закуска, обяд и вечеря болния да изпива по една ракиена чашка 30-50 грама варова вода. Взема се около 1 кг негасена вар и се гаси в 5 литра вода, след което се разбърква добре и се оставя да се утаи в продължение на три дни. След това с една лъжица се обира внимателно корицата, която при гасенето се е образувала на повърхността на водата, без да се разклаща самата смес. Подир това чистата и бистра вода над изгасената вар внимателно се налива с кафена чашка в чисти бутилки и се запушва добре.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *