Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мед и лимонов сок при камъни в жлъчката

Сутрин, обед и вечер 30 минути преди ядене болния да взима по една супена лъжица смес от 500 грама чист пчелен мед, разбъркан с 250 грама лимонов сок и 250 грама чист маслинен зехтин. Или по една супена лъжица 500 грама чист пчелен мед, 500 грама чист маслинен зехтин и 500 грама чиста бяла мурова смола. Във водна баня се варят 20 минути. Или по една ракиена чашка от следната смес: 500 грама чист маслинен зехтин и сока на 6 лимона, разбъркани с 500 грама отварка от корените на магданоз. 250 грама корени от магданоз в 1 литър вода на тих огън се варят 30 минути и веднага се прецежда. Или пък по една ракиена чаша сироп от три средни луковици от бял крем. Добре измити в 500 грама вода се варят докато остане 250 грама отварка. След това се прецежда през тънка кърпа чрез изстискване и се засилва с 250 грама чист пчелен мед, за да стане на сироп. При пиенето може да се пие с лимон на вкус.

Изпива се по една винена чашка от 75 грама отварка от синя тинтява, листа червен кантарион, смил, полски хвощ, мента, пиперита, невен, пелин, корени, листа и стъбла от цикория, шишарки от хмел по 50 грама от всяка. От тази смес 4 пълни супени лъжици с прибавка на една изравнена супена лъжица ленено семе и една чаена лъжичка семе от анасон се запарват с 1 литър вряща вода, на тих огън се вари 25 минути и веднага се прецежда. При пиенето всяка чашка се подсилва с четвърт чаена лъжичка прах от вътрешната ципа на кокоша воденичка.

Лапата в областта на черния дроб е 2 пъти дебела , отколкото на другите места. В областта на черния дроб откъм гърба се налага торбичка, напълнена с пресех хладък селски квасец, гъсто забъркан отпреди 4 часа и засилен с 3 супени лъжици диви кестени, настъргани с кората. Отгоре се слага вестник и вълнен пояс. На главата шапка от зелен лист от прясно зеле, леко напръскано от вътрешната страна с малко оцет, отгоре друга шапка от чорап. Държи се цяла нощ или докато досади.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *