ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този прост и лесен трик ще ви държи здрави цяла зима!

Бъдете здрави цяла зима с един прост трик, който може да прилагате най-вече по време на грипните епидемии

zima

Дали ще прилагате този трик само зимата, или ще го запомните и ще го използвате целогодишно – зависи от вас. Онова, което трябва да кажем още в самото начало е, че тази хитрост е особено полезна за малки деца и бебета. Но за какво всъщност става въпрос?

Всички знаете, че лимонът е един изключителен плод. Той се ползва не само, за да предава прекрасен и свеж вкус на салатите, но и като лек за много болести.

Лимонът е зареден с много полезни хранителни вещества, витамини, антиоксиданти и може да осигури огромни ползи за здравето. Това са калций, калий, магнезий, желязо и витамин А, витамин С и витамин В комплекс, както и пектин, протеини и въглехидрати. Лимонената киселина има силно антибактериално и антивирусно действие и също така притежава имуностимулиращи сили, които ни помагат да бъдем здрави.

Лимонената вода е супер напитка, която е отървала от излишните килограми много хора по света. Пак тя е в състояние да донесе здраве на черния дроб и жлъчката. В тази връзка – вие пиете ли лимонена вода сутрин? Ако не го правите, започнете веднага! А ако знаете някакви други, интересни и здравословни приложения на лимона, може да ги споделите в коментарите по-долу.

limoni

А сега, нека да се върнем към това, с което започнахме

Вземете един лимон. Разрежете го на четири равни части, но без да се разделят, така както е показано на снимката. Поръсете върху всеки резен сол /ако лимона е малко по-голям ще ви трябват около 2 чаени лъжички сол/. Поставете го в чинийка и го оставете в кухнята, или в детската, или в спалнята, или където поискате. Важно е да е на място, на което се събират повече хора. Да, и повярвайте – този невероятен трик ще промени живота ви!

Сега най-вероятно се запитате защо трябва да направите това… Е, лесно е да ви отговорим! Този прост трик ще елиминира голяма част от вирусите, които случайно сте донеси у дома. Освен това, ще ви спаси и от лошите миризми. А ако добавите в течния сапун лимонов сок и сол, ще имате под ръка мощно антисептично средство.

Надяваме се тази статия да ви е била полезна, затова не забравяйте да я споделите с приятелите си в социалните мрежи!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *