Начало / Болести и лечение / Бели дробове и дихателна система / Този балсам съществува от 100 години и има приложение, за което дори не подозирате!


Този балсам съществува от 100 години и има приложение, за което дори не подозирате!

Има един балсам, който всеки турист задължително взима със себе си, ако посети Тайланд

тайланд балсам

Този балсам се продава и у нас. Всеки, който иска да разбере неговото доказано във времето приложение, може да си го закупи. Най-общо казано, балсамът е универсално лечебно средство, което облекчава главоболие, умора, възпаление и помага при настинки. Тайландският балсам е уникален продукт, който е признат в целия свят и се счита за един от най-ефективните. Днес ние ще ви разкажем за един уникален продукт, наречен “Tiger Balm”.

За какво може да използвате тигърския балсам?

балсам

Ухапвания от насекоми

Малко количество от това мазило ще помогне за облекчаване на зачервяването, болката и сърбежа при ухапвания от насекоми. Балсамът се използва и като репелент срещу комари.

При болка в ставите

След усилени тренировки много хора чувстват болка в ставите. Поради ефекта от затоплянето това средство може да намали възпалението в най-кратки срокове. За максимален ефект в края на процедурата следва да бъде наложена затопляща превръзка. Процедура трябва да се направи не повече от 4 пъти на ден.

Петна по кожата от боя

Малко хора знаят, че с помощта на този инструмент, можете да премахнете упоритите петна от мастило или боя по кожата. Вече не е нужно да използвате терпентин!

При настинка и болка в гърлото

При първите признаци на настинка или остри респираторни заболявания трябва незабавно да сложите “Tiger Balm” близо до синусите, носа и гърлото. Необходимо е също така да натриете гърдите с това средство и да преспите така.

При главоболие

Необходимо е да се сложи това мазило в областта на слепоочията и челото, след това да легнете и да се опитате да се отпусне в продължение на 30 минути.

При циркулаторни нарушения

Това е най-невероятното приложение на този балсам. Много от нас, особено през зимата, често имат студени крака. Студът си намира бързо път през зимните обувки, а краката са почти замръзнали. Това е състояние познато на всеки от нас. За да се избегне подобна ситуация в бъдеще трябва добре да намажете краката си с мазилото, преди да излезете на открито. “Tiger Balm” има затоплящ ефект и подобрява кръвообращението.

Вашите приятели ще бъдат заинтересовани да узнаят тази информация, затова задължително споделете статията в социалните мрежи!

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*