ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво е полезно при коронаросклероза

Смесват се 10 грама цвят от лайка, 10 грама цвят от момина сълза, 20 грама плод от резене, 30 грама листа от мента, 40 грама корени от дилянка. Прилага се при коронаросклероза и атеросклероза. Една чаена лъжичка смес се запарва с 250 куб. см вряща вода. Дневно се изпиват по два-три чая.

Вземат се 25 грама стръкове от горицвет, 25 грама корени от дилянка, 50 грама листа от маточина. Прилага се при леки форми на сърдечна слабост и коронаросклероза. Една супена лъжица от сместа се залива с 250 куб. см вряща вода. След изстиване чаят се прецежда. Изпива се за един ден.

Смесват се 10 грама цвят от момина сълза, 20 грама плод от резене, 30 грама листа от мента, 40 грама корени от дилянка. Прилага се при коронаросклероза. Една супена лъжица смес се залива с 500 куб. см вряща вода. След изстиване чаят се прецежда. Изпива се за един ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *