Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хроничен бронхит се лекува с иглика и ружа

Смесват се 5 грама цвят от иглика, 5 грама цвят от лопен, 20 грама листа от подбел, 20 грама листа от широколист жиловлек, 5 грама стръкове от мащерка, 5 грама корени от бял оман, 10 грама листа от мента, 20 грама корени от ружа, 5 грама корени от сладник. Билкова смес с отхрачващо, спазмолитично и противомикробно действие. Прилага се при остри и хронични бронхити. Три супени лъжици смес се залива с 750 куб. см вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда. Пие се студен на три пъти за един ден.

Смесват се 10 грама стръкове от градински чай, 10 грама корени от ружа, 10 грама стръкове от мащерка, 5 грама стръкове от коприва, 5 грама цвят от лопен, 10 грама стръкове от риган, 5 грама цвят от черен бъз, 20 грама листа от подбел, 5 грама плод от анасон, 5 грама плод от резене, 5 грама корени от сладък корен. Билковата смес има отхрачващо, спазмолитично и антисептично действие. Прилага се при остри и хронични бронхити. Една чаена лъжичка смес се залива с 250 куб. см вряща вода. След 15 минути се прецежда. Пие се топъл чай 3 пъти дневно.

Смесват се 10 грама листа от ружа, 10 грама листа от подбел, 5 грама плод от резене, 5 грама стръкове от комунига, 25 грама стръкове от исоп, 10 грама стръкове от риган, 10 грама листа от теснолист жиловлек, 5 грама стръкове от медуница, 5 грама цвят от лопен, 10 грама стръкове от мащерка, 10 грама стръкове от великденче, 5 грама листа от слез. Комбиниран чай с отхрачващо, бронхолитично и успокояващо действие. Прилага се при бронхити и кашлица. Три супени лъжици се попарва с 750 куб. см вряща вода. След един час чаят се прецежда, подслажда се с мед и се пие по една чаша 3 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *