Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бял оман и ружа спират простатита

Смесват се 100 грама корени от бял оман, 50 грама корени от ружа, 50 грама корени от дилянка, 40 грама съцветия от хмел, 40 грама стръкове от златна пръчица, 40 грама стръкове от мащерка, 40 грама стръкове от лазаркиня, 75 грама листа от мечо грозде, 40 грама семена от лен, 30 грама семена от коноп, 30 грама дръжки от вишна, 30 грама стръкове от бял имел, 30 грама корени от ревен, 25 грама корени от гръмотрън, 25 грама стръкове от луличка, 25 грама листа от леска, 40 грама коренище от троскот, 25 грама семена от тиква. Прилага се при простатит. Има спазмолитично, диуретично и противовъзпалително действие. Три супени лъжици смес се запарват с 600 куб. см вряща вода. След изстиване чаят се изпива на три пъти за един ден.

Смесват се 20 грама плодове от анасон, 20 грама плодове от копър, 30 грама семена от сминдух, 30 грама плодове от резене. Прилага се за засилване на млечната секреция. Плодчетата се счукват в хаван и се смесват добре. Запарката, приготвена от 2-3 чаени лъжички смес на половин литър вода, се изпива на 2-3 пъти за един ден.

Смесват се 20 грама плодове от копър, 20 грама плодове от анасон, 10 грама плодове от магданоз, 30 грама плодове от резене, 10 грама кори от кориандър. Прилага се за потискане на млечната секреция. Две супени лъжици смес се залива с 500 куб. см вряща вода. След като изстине чаят се прецежда и се изпива за един ден на три-четири пъти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *