ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Възстановяване на зрението е просто: народна рецепта, която буквално ще спаси очите ви!

Зрението може лесно да подобрите като направите тази лесна и ефективна рецепта

 

Алое – това растение е реално спасение за тези, които страдат от проблеми със зрението! Lekuva.net се грижи за вашето здраве, и поради тази причина днес ви предлагаме една чудна рецепта от народната медицина за възстановяване на доброто зрение. Освен всичко друго, тази невероятна смес може да бъде чудесна превенция за здравето на вашите очи. Затова не губете време, а се възползвайте от нея още утре.

Това чудодейно лекарство със сок от алое е истинска витаминна бомба за очите! Може да се използва успешно за лечение на катаракта, болка в очите и възпаление на клепачите.

Рецепта за възстановяване на зрението с алое

Необходими продукти:

– 100 грама сок от алое
– 5 супени лъжици сок от моркови
– 3 супени лъжици сок от магданоз
– 500 грама натрошен орех
– 300 грама мед
– 3-4 лимони

Подготовка:

1. Изстискайте лимоните.

2. След това сложете всички съставки в блендер, за да образуват хомогенна смес.

Трябва да взимате от това вкусно и полезно лекарство по една супена лъжица три пъти на ден преди хранене. Приемът на тази смес не трябва да е по-кратък от три месеца. Още преди да е изтекъл първия месец ще забележите, че зрението ви започва да се подобрява. Най-добре съхранявайте готовата смес в хладилник, в подходящ добре затворен и непрозрачен съд.

Кажете на приятелите си за това естествено средство за възстановяване на зрението – те ще ви бъдат благодарни! И също така не забравяйте да научите за специалните упражнения за очите , които укрепват максимално ефективността на тази билкова смес за възстановяване на зрението.

ЧЕРНА БОРОВИНКА – за здрави очи и силно зрение!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *