Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да победим неврозите и безсънието

Смесват се 5 грама плодове от копър, 5 грама стръкове от лазркиня, 20 грама цвят от лайка, 5 грама стръкове от дяволска уста, 20 грама съцветия от хмел, 5 грама цвят от липа, 30 грама листа от маточина, 10 грама корени от дилянка. Има седативно, противогърчово, болкоуспокояващо действие. Има добър ефект при безсъние и възбуда. Две супени лъжици смес се вари с 200 куб. см вряща вода от 1-3 минути. Чаят се пие студен по една винена чаша от 3 пъти на ден.

Смесват се 15 грама листа от глог, 30 грама цвят от липа, 25 грама стръкове от дяволска уста, 15 грама листа от лютива мента, 15 грама корени от дилянка. Прилага се при неврози, безсъние, начални форми на хипертония, сърдечни неврози, неврогенни нарушения на храносмилателната система. Две супени лъжици смес се вари с 200 куб. см вода в продължение на 2-3 минути. Пие се по една винена чаша 3 пъти дневно.

Смесват се 20 грама листа от мента, 20 грама листа от водна детелина, 10 грама корени от дилянка, 10 грама съцветия от хмел. Има седативно, болкоуспокояващо, спазмолитично и апетитовъзбуждащо действие. Една супена лъжица смес се запарва с 250 ку. см вряща вода. Оставя се да кисне двадесет минути. Пие се по една супена лъжица 3-4 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *