ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Българка имаше увеличен лимфен възел! Излекува се с нашенска билка!

Българка, която е имала увеличен лимфен възел, се излекува с нашенска билка. Деница споделя, че вече няма такъв проблем и разкрива, че вълшебното лекарство се казва… чай от липа.

увеличен лимфен възел
При увеличен лимфен възел – чай от липа

„Надявам се да помогна. Преди години имах увеличен лимфен възел под дясната сливица. След близо три години ходене по болниците, след силна антибиотична терапия, пункция и частичен разрез, резултатът беше нулев. Съвсем случайно открих, че липовият чай влияе много положително на възпалени лимфни възли“, обяснява тя в писмото си до Lekuva.net и продължава: „Пиех го три пъти на ден горещ. На втория-третия ден отокът започна да се разнася, а беше с размери на голям картоф, изобщо не можех да си извия врата.

Оттогава изминаха доста години и този лимфен възел повече не се възпали. Газираното трябва да се спре за известно време. Искрено се надявам да съм била полезна“.

Припомняме, че увеличените лимфни възли обикновено алармират за проблеми в човешкия организъм.

Често се напипват по шията, в подчелюстната област, над ключиците, под мишниците и в слабините.

Ако откриете такъв възел, най-добре е да се консултирате с медицинско лице. Той би могъл да ви каже защо имате този проблем и какво евентуално би ви помогнало.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *