Начало / Здравето от А до Я / Ендокринна система /диабет, гуша и др./ / Българка имаше увеличен лимфен възел! Излекува се с нашенска билка!


Българка имаше увеличен лимфен възел! Излекува се с нашенска билка!

Българка, която е имала увеличен лимфен възел, се излекува с нашенска билка. Деница споделя, че вече няма такъв проблем и разкрива, че вълшебното лекарство се казва… чай от липа.

увеличен лимфен възел

При увеличен лимфен възел – чай от липа

„Надявам се да помогна. Преди години имах увеличен лимфен възел под дясната сливица. След близо три години ходене по болниците, след силна антибиотична терапия, пункция и частичен разрез, резултатът беше нулев. Съвсем случайно открих, че липовият чай влияе много положително на възпалени лимфни възли“, обяснява тя в писмото си до Lekuva.net и продължава: „Пиех го три пъти на ден горещ. На втория-третия ден отокът започна да се разнася, а беше с размери на голям картоф, изобщо не можех да си извия врата.

Оттогава изминаха доста години и този лимфен възел повече не се възпали. Газираното трябва да се спре за известно време. Искрено се надявам да съм била полезна“.

Припомняме, че увеличените лимфни възли обикновено алармират за проблеми в човешкия организъм.

Често се напипват по шията, в подчелюстната област, над ключиците, под мишниците и в слабините.

Ако откриете такъв възел, най-добре е да се консултирате с медицинско лице. Той би могъл да ви каже защо имате този проблем и какво евентуално би ви помогнало.

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб