ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жена добавя горчица във водата, с която се къпе! Вижте причината!

Жена на име Габриела пише, че понякога добавя горчица във водата, с която се къпе. Това й помага да се отърве от болката в ставите.

Повечето хора редовно използват горчица в кулинарията, но малко от тях знаят, че популярната подправка има и лечебни свойства. Хиляди хора по света се грижат за здравето си, благодарение на известния сос.

Хитовата рецепта, която Габриела споделя с интернет потребителите, е против болки в мускулите и ставите. Единственото нещо, което трябва да направите, е да сложите малко горчица във ваната. Странно, но методът работи!

горчица
Горчицата помага при болка в мускулите

Ако имате подобни оплаквания, можете да напълните ваната с топла вода, да добавите 2 суп.л. горчица и 1 ч.л. английска сол.

„Горчицата помага чрез увеличаване на терапевтичните ефекти на солта. Това „лекарство“ бързо облекчава болките в мускулите и гарантирано действа при всеки. Аз споделих рецептата с много хора и всеки, който е пробвал, ми каза, че е доволен от резултата“, споделя Габриела.

А знаете ли, че горчицата е полезна и за бъбреците? Съдържащият се в него синап не дразни тези органи. А още по-хубавото е, че горчицата предизвиква жажда, а пиенето на повече течности кара бъбреците да работят по-усилено, кръвта се пречиства и човек уринира редовно.

Освен това има сведения, според които редовната консумация на горчица предпазва от ракови заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *