Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Една чаша от напитката на доктор Майк Хайман дава втoри живот на черния дроб

Възстановете перфектната работа на черния дроб с тази невероятно полезна, вкусна и ефективна напитка на доктор Майк Хайман

черния дроб
Една чаша от напитката на доктор Майк Хайман дава втoри живот на черния дроб

Доктор Майк Хаймън е известен на родните любители на здравословния живот и здравословното хранене със своята книга „Ултраметаболизъм“. Там той разяснява подробно спецификата на една нова наука за храненето. Доктор Марк Хаймън е и главен редактор на “Алтернативни терапии за здраве и медицина”. Това е най-престижното списание за интегративна и природна медицина.

Днес ви предлагаме рецептата за супер вкусна и полезна ментова напитка за прочистване на черния дроб, препоръчана от самия доктор Майк Хайман.

Ако черният дроб е претоварен или не работи, ние веднага го чувстваме. Слабост, липса на енергия, виене на свят, гадене, болки в десния горен квадрант, храносмилателни проблеми и кожни обриви – всичко това са основни признаци, че е налице разстройството на черния дроб.

Доктор Майк Хайман
Доктор Майк Хайман

Прочистването на черния дроб у дома е възможно благодарение на една проста рецепта, за която доктор Майк Хайман е писал в книгата си, а именно – напитка от лимон и мента! Това е абсолютно безопасно средство, което моментално подобрява състоянието на организма, помага да се изкарат токсините от черния дроб и да се прочисти цялостно нашето тяло. В допълнение, напитката е с деликатен аромат и много подходящ за лятото освежаващ вкус!

Необходими продукти:

– шепа пресни листа от мента
– сок от 2 лимона или 3 лайма
– сок от 1 портокал
– 1 литър вода
3 супени лъжици мед

Начин на приготвяне:

1. Сипете водата в дълбока метална купа и я сложете на котлона, за да заври.

2. Добавете листата от ментата, които предварително сте почистили и измили и ги оставете на слаб огън за около 5 минути.

3. Махнете ментовата отвара от огъня и я оставете да изстине, така че да има стайна температура.

4. Добавете сока на лимоните, портокаловия сок и меда. Разбъркайте добре.

5. Прецедете през цедка. Леко охладете. Лечебната напитка е готова за консумация.

Тази вкусна напитка помага да се прочисти добре черния дроб. Има и добър ефект върху стомашно-чревния тракт. Перфектно утолява жаждата в жегата! Достатъчно е да се приема по 1 чаша от ментовата напитка на ден, за да стартирате процеса на почистване на черния дроб.

Колкото по-дълго я пиете, толкова по-добри ще са резултатите.

Алкогард алкохолизъм
АЛКОГАРД – помага при алкохолизъм и проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *