Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Стоенето на климатик може да ви докара цистит

Здравейте, на работното ми място климатикът е постоянно включен и по тази причина циститът ми се засилва. Какво ще ме посъветвате?

Светла Георгиева, Пловдив

Действително климатикът може да провокира простудни заболявания. Защото резкият преход от един температурен режим към друг е стресова ситуация за човешкия организъм. А стресът и общото преохлаждане са най-честите причини за възникване на простудни болести. В такива условия се понижава защитната функция на имунната система и се активизират микроорганизми, които не проявяват своите болестотворни свойства в други условия. Затова могат да се обострят хроничните заболявания и човек по-лесно може да се зарази от вирусна инфекция. При жените най-често се случва това, което се е случило на вас – обостря се циститът. Учестено и болезнено уриниране, мътна и по¬някога примесена с кръв урина. При лечението на цистита се назначават антибиотици, диета без люто, кисело, мазно и пържено. А също и ограничаване на кафето и особено на алкохола. Фитотерапията в съчетание със сгряващите процедури са много ефикасни.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Стоенето на климатик може да ви докара цистит

  1. Pingback: Мръсните климатици ръсят вируси и умора | Лекува нет

  2. Pingback: Кои са рисковите фактори за рак на пикочния мехур? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *