Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти при жлъчни камъни

1 супена лъжица сушени цветчета от жълт смил се залива с чаена чаша вряща вода, сместа се оставя на вряща водна баня 30 минути, охлажда се 10 минути на стайна температура, дрогата се изстисква и получената течност се допълва до първоначалния обем. Пие се по половин чаша 2 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Гладува се 24 часа като се пие само вода след това се прави клизма. 2 часа по- късно се пие 1 чаена чаша зехтин заедно с някакъв кисел сок(лимонов, зелев). Възможно е да се появи гадене, затова трябва да се лежи. След пълното изчистване на стомаха и червата, ако не започне изчистването на камъните процедурата се повтаря. След силните болки процедурата се повтаря.

Вземат се 10 капки скипадар и половин чаена лъжичка от селитра, които се смесват с 1 супена лъжица мед. Дозата се взема не повече от 20 дни, само сутрин, защото пясъкът и камъните от жлъчката се изчистват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *