Ползи от прилагането на вегетативно-резонансен тест

Вегетативно – резонансен тест, наречен още вега тест, е уникален способ за установяване кои са полезните – поносими храни за всеки отделен човек, които му гарантират здраве и дълголетие

В поредицата „Бъдете здрави“ водещата Пламена Пилитова представи революционния вегетативно-резонансен тест (вега тест), който вече се прилага и у нас.

Тестът е разработен от немския лекар Шимел и принадлежи към групата на биорезонансна диагностика и електропунктура.

При контакт само с една точка от човешкото тяло е възможно качествено  изследване за поносимост и непоносимост  към храните, както и определяне на полезните и вредните храни за отделните хора.

test-zdravenВ основата на вегетативно-резонансния тест е заложено правилото, че всеки вид храна притежава различна енергийна структура.

Апаратът представлява писец, с които се извършва натиск на нокътя на палеца, за да се провери как реагират биотоковете на тялото.

 

вегетативно - резонансен тест
Провеждане на вегетативно-резонансен тест

 

С помощта на вегетативно-везонансен тест (вега тест) става ясно по какъв начин тялото реагира на различните хранителни субстанции.

Това е един революционен метод, който обединява знанието на древните лечители с модерните високи технологии.

В рамките на 1 час специалистът установява каква е толерантността на организма към определени храни – да усвоява, разгражда и превръща в енергия, а също така дава отговор и кои храни не толерира.

вегетативно - резонансен тест
Метален накрайник  за вегетативно-резонансен тест

Резултатите излизат на момента и се нанасят в специално изготвен стандартен фиш, който пациентът получава на момента.

Направеният вегетативно-резонансен тест (вега тест) показва кои храни не бива да се приемат и да бъдат изключени за 6 месеца.

След това се провежда въпросният тест и за всеки човек се прави самостоятелен хранителен режим.

вегетативно - резонансен тест
В тези шишенца са затворени различни субстанции, които при вегетативно-резонансен тест ще се покаже дали са подходящи или не

Ползи от прилагането на вегетативно-резонансен тест (вега тест):

1 – Пациентът научава кои са полезните за него храни;

2 – Пациентът научава към кои храни изпитва непоносимост и кои субстанции  неговото тяло не може да толерира.

3 – Употребата на полезните храни довежда до подобряване здравословното състояние на болни от диабет, подагра, псориазис, инсулт, инфаркт, артериална хипертония, бъбречна недостатъчност, чернодробни и онкологични заболявания.

тест
Субстанциите се поставят за изследване
вегетативно - резонансен тест
Резултатите се нанасят и се дават на пациента

4 – Полезните храни помагат на човек да подобри своя метаболизъм и да свали излишните килограми без да му се налага  да се подлага на диети и гладуване, които не дават резултати или имат само временен резултат.

Петя Тонкова е биолог – химик, който се занимава с изследване на пациентите с помощта на вега теста.

Тя обяснява, че една от причините за здравословни проблеми е начинът, по който човешкият стомах смила храната. Това е строго индивидуален подход.

вегетативно - резонансен тест

Човешкото здраве зависи още от водата, която пием, от начина на живот, от емоционалното ни състояние.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *