Лечебната паста на Парацелз безотказно помага при всякакви проблеми с костите

При проблеми с костите, отоци и болки в ставите ползвайте лечебната паста с корени от черен оман, препоръчана още от древния лекар Парацелз

kostite
Лечебната паста на Парацелз безцеремонно помага при всякакви проблеми с костите

От хилядолетия хората са ползвали този лек, но днес е малко позабравен, не защото не работи, а заради лекарствената мафия.

Лекарствената мафия, заради която днес гълтаме с шепи безполезни лекарства. За този лек известният древен лекар Парацелз казва:

„Добавяме корен от черен оман към водата, защото това е лекарството, дадено ни от добрия Бог за проблеми с костите.“

Тази смес, сместа от оцет и сух корен на черен оман, облекчава болките и симптомите при навяхвания, добра е при почти всички кожни налепи и стимулира регенерацията на тъканите.

Това мазило е най-доброто средство при навяхвания, фрактури на костите, сухожилията, добре лекува външни, но също така и вътрешни рани, отоци, синини, дълбоки рани и порязвания. Ефективна е при псориазис, карпално-тунелен синдром , язви, разширени вени, и възпаление на костите.

Как се прави?

Ще имате нужда от: няколко супени лъжици изсушени и смлени корени на растението черен оман и гореща вода, за да направите сравнително гъста паста, която да нанесете на болезнените места.

Имайте предвид, че тази паста не бива да се ползва повече от три дни и е добре да се прилага с голямо внимание ако има открити рани. Освен това, тъй като билката е доста силна, е добре да се тествате предварително, за да не се получат алергични реакции.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *