ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Без да каже и дума, това кратко 6- минутно видео ще ви остави безмълвни

Видео показва ужасното отношение на хората, и е доказателство за това, че човекът става все по-безнравствен

video
Производството на месо наскоро бе изложено в множество документални филми и кратки видеа под прикритие, които показват реалността на ситуацията. Недостатъците в системата на хранителната промишленост и производството на месо, предизвикаха шумно недоволство сред огромен брой хора.

В много страни, включително и в България, се стимулира създаването на закони в защита на хранително-вкусовата промишленост, и това просто звучи иронично. Не за друго, а защото човешката безотговорност е доста примитивна на фона на новите технологии, които с всяка изминала година стават все по-сложни и иновативни.

Видеото, което може да изгледате по-долу, е само малък фрагмент от документалния филм „Самсара“. Този документален филм ни показва как работи съвременната хранително-вкусова промишленост. То предоставя съществена информация за свинското и птичето месо, както и за съоръженията за едър рогат добитък, а след това авторите влизат и в магазините за хранителни стоки. Следва оглед на условията в ресторантите за бързо хранене, като всичко съвсем очаквано и логично завършва в лекарския кабинет.

Продуцентът Mark Magidson обясни, че това видео е по-скоро емоционално преживяване, отколкото интелектуално. Също така той добави, че чрез видеото не се опитва да каже нищо на зрителите, за да може всеки, който го гледа, да реши как ще го преживее.

На интернет страницата на филма ясно е обяснено, че самсара означава „вечно въртящо се колело на живота“ на санскрит. Според това, „Самсара“, както е името на филма, е направен, за да се покаже „точката на тръгване за създателите на филма, тъй като те търсят „неуловимия ток на взаимно свързване, която минава през живота ни.“

И накрая, за да се направи този филм са били нужни 5 години, а екипът на снимките пътува в 25 различни страни.

Вижте видеото и се замислете за това „как нашият жизнен цикъл отразява ритъма на планетата.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *