Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя доказа на всички, че може да отслабне: това е историята на Кристина

Кристина Картър успя не само да отслабне, но и да се освободи от бремето на една ужасна връзка

кристина
Кристина Картър е съвсем обикновена млада жена, която дълго време не е успяла да отслабне. Тя е носила не само тежестта на килограмите, които е натрупала, но и последиците от ужасната връзка, която е имала с бившия си ревнив приятел. Колкото и странно да звучи, именно той е бил причина Кристина дълго време да не отслабва. Неговата прекалена ревност е била една от причините Кристина да не отслабне дълго време. Но това съвсем не е била ЕДИНСТВЕНАТА причина.

2

Тук няма да прочетете чудодейна рецепта за напитка, която само за една нощ е накарала излишните килограми на Кристина да се стопят. Няма да има и хранителен решим, благодарение на който младото момиче е с изваяна фигура сега. Това е историята на Кристина Картър, която успя да отслабне благодарение на своята упоритост и трудолюбие.

1. Трудно е да се повярва, но Кристина е харчила около 2000 долара на месец само за храна, просто защото се е хранила постоянно – дори и вечер, а вредният ѝ приятел е насърчавал страстта ѝ към храната.

2. Здравето й се е влошило значително, и в крайна сметка за Кристин става трудно дори да се изкачи по стълбите! Необходимо е спешно да се направи нещо. Отчаяна, тя да стесни стомаха си оперативно, но тази интервенция не дава резултат, и много скоро тя напълнява отново, като този път здравето ѝ е още по-влошено.

3. Осъзнавайки, че няма хирургия, която да ѝ помогне, Кристина започва да ходи на фитнес, и дори си наема личен треньор.

4. Изхвърля всичката вредна храна от хладилника и само за 16 месеца тя е в състояние да отслабне до 70 кг, при положение, че преди е тежала над 120!

5. Всичко това подействало като спусък, и много скоро Кристина въвела и някои промени в личния си живот. Тя осъзнава, че е време да се отървете не само от наднорменото тегло, но също така и тежестта на връзката, която е имала.

6. Днес Кристина не спира борбата за красиво тяло, затова ходи редовно в залата, тренира, медитира и не забравя да се храни здравословно.

Кристина е блестящ пример за това как нашите желания могат да станат реалност, за която е необходимо да положим просто малко усилия.

Ако историята на Кристина ви е вдъхновила, споделете я с приятелите си!

 

1

5

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Тя доказа на всички, че може да отслабне: това е историята на Кристина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *