Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя взе една краставица, пасира я и си почисти лицето! Вижте резултата!

Нашата читателка Даниела от Дупница ни изпрати страхотни рецепти за ефективни козметични средства. Ето какво ни пише тя:

Ако случайно ви е свършил почистващият тоник, не се притеснявайте. Обелете една краставица и почистете един морков. Вземете и малка връзка лечебен пореч. Пасирайте ги и отделете получения сок – с него почистете лицето си. Така ще стегнете порите и кожата ви ще си възвърне свежестта.

почисти лицето
Използвайте натурални средства за почистване на лицето

А ако предпочитате маските за лице, ето ги моите предложения:

При мазна кожа смачкайте няколко сушени сливи и добавете сока на един лимон. Нанесете на лицето. Изчакайте известно време и изплакнете. Това е идеалният вариант, благодарение на който ще избегнете акнето.

При уморена кожа нарежете на кръгчета една краставица и наложете резенчетата на лицето. Оставете да действат 20 минути и после ги отстранете. Кожата ви ще се стегне и освежи, а това е много приятно след дълъг уморителен ден.

За феновете на природната козметика има изпитано добро средство против зачервена или обрината кожа на лицето. Няколко резенчета картоф се налагат върху кожата и се оставят няколко минути.

А при подпухналост зелевите листа ще ви дойдат на помощ. За да заличите последиците от безсънна нощ, направете си отвара от накъсани цветчета от роза, смесени с полски синчец. Натопете в отварата две тампончета памук и ги поставете под очите. След няколко минути погледът ви ще заблести.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *