Как да се справим с пришките

Пригответе следната билкова смес: 3 части градински теменужки, 5 части корени от репей, 4 части орехови листа.Заварете 2-3 супени лъжици от сместа в половин литър вода на слаб огън в продължение на 15 минути и прецедете. Пийте всеки ден по една чаена чаша сутрин на гладно, с остатъка от течността правете компреси през деня.

Пийте всеки ден по 2 чаши от следния чай:смес от 4 части теснолистен живовлек, 4 части росопас, 2 части розмарин, 3 части коприва, 3 части цвят от върба. Залейте 2 супени лъжици от сместа с четвърт литър вряща вода и оставете да кисне 5 минути.

В продължение на една седмица пийте по 3 чаши на ден –сутрин, обед и вечер от следния чай:смес от 4 части еньовче, 2 части цвят от мъртва коприва, 1 част лавандула, 3 части корени от бяла ружа, 2 части листенца от розов цвят, 3 части корени от черен оман. Накиснете една супена лъжица от сместа в четвърт литър студена вода в продължение на 8 часа, след това затоплете и прецедете. Пригответе си предварително по три четвърти литра от чая.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *