ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТРИДЕРМ / TRIDERM

Съдържа бетаметазон, клотримазол, гентамицин, минерално масло, бял петролат, цетостерилов алкохол, полиетилен гликол 1000 моноцетилов етер, бензилов алкохол, едноосновен натриев фосфат монохидрат, фосфорна киселина, пропилен гликол, натриев хидроксид, вода

Предназначение

тридерм
С тридерм спасението от дерматоза е по-лесно

ТРИДЕРМ е продукт за локално външно приложение под формата на крем или унгвент. Препоръчва се при дерматози, при вторични инфекции с причинител бактерии или гъбички. Тройната активна съставка блокира ефективно възпалителния процес, неутрализира сърбеж и болка и успокоява кожата.

Как се приема

Малко количество ТРИДЕРМ се полага върху проблемния участък от кожата два пъти дневно – сутрин и вечер. Не трябва да се покрива с превръзки. Не се препоръчва обработка на по-големи зони, тъй като активните съставки се усвояват трансдермално и може да възникне неочакван проблем заради предозиране. Продължителността на лечението се определя от специалист. Не предозирайте, не използвайте медикамента по-продължително от определеното време. Пазете от поглъщане и попадане в очите. При инцидент от този род потърсете медицинска помощ.

Ако пропуснете да извършите апликацията според препоръчаната схема, направете го веднага щом си спомните, с изключение на случаите, когато наближава време за следващата процедура. Не полагайте двойна доза с намерение да наваксате.

Възможни нежелани ефекти

ТРИДЕРМ трябва да се използва внимателно, тъй като са възможни странични ефекти от прилагането му. Най-често съобщаваните са дразнене на кожата – зачервяване, сърбеж или парене, сухота. При по-продължително лечение може да се получи промяна в цвета на кожата и поява на акне.

В отделни случаи е възможно да се наблюдава изтъняване на кожата, увеличено окосмяване, поява на стрии и уртикария.  Не са изключени вторични инфекции от бактериален характер или гъбични инфекции. Съобщавано е за случаи със зачервяване на лицето веднага щом се положи кремът.

Кога НЕ БИВА да се прилага

Медикаментът не се прилага при алергия към една или повече съставки.

Бременни и кърмачки, както и потенциални потребители с хронични заболявания, следва да предупредят за състоянието си, ако им бъде препоръчан този медикамент. Решението за възможно прилагане взема лекуващият след конкретна преценка за възможния риск.

Взаимодействие с други медикаменти

Лекуващият следва да бъде информиран за всеки медикамент, който пациентът приема заради друго заболяване. Негова ще е преценката за комбиниране с лекарства, които да подпомогнат оздравителния процес.

Не използвайте други медикаменти за локално външно приложение едновременно с ТРИДЕРМ!

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 15 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *