ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта за противораковата напитка на руския лечител Профирий Иванов

Днес ви предлагаме рецепта за противораковата напитка на русия йога и лечител Профирий Иванов

protivorakovata napitka
И друг път сме публикували лекитите съвети на Профирий Иванов, известен руски лечите, йога и натуропат.

Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек е учил хората как да се лекуват натурално, да се закаляват, да се хранят здравословно и естествено и да използват онова, което природата ни е дала, за да се предпазим от лошите болести. Последователите на Профирий Иванов и до днес спазват съветите му да ходят колкото се може по-често и по-отрано боси по земята, да дишат правилно и да правят специални упражнения. Именно, но не и само заради това, наричат Профирий Иванов „руския Петър Дънов“.

Противораковата рецепта на лечителя Иванов е с доста пикантен вкус, но за сметка на това има невероятни ползи за организма. В късните години на своя живот народният лекар е посетил Индия, и оттам е почерпил доста идеи и опит за своите рецепти.

За да направите тази рецепта ще ви трябва малък съд, в който да кипнете известно количество вода, нож, подходящ съд, в който да съхраните вече готовата напитка, 2 ч.л. ябълков оцет, 2 смачкани скилидки чесън, 2 ч.л. пресен сок от лимон; 1/4 ч.л. куркума, 3-4 см пресен джинджифил, обелен и настърган, щипка лют пипер, 2 чаши вода.

Както стана дума по-горе, трябва да кипнете водата, да добавите джинджифила и след като е готова запарката да изключите котлона. Миг преди това пуснете предварително накълцания чесън. Идва ред на куркумата и лютия пипер. Щом изстине още малко сложете ябълковия оцет и сока от лимони. Прецедете през цедка в стъкления съд, който сте приготвили за съхранение. Разбъркайте добре. Преди да консумирате може да добавите малко мед.

Така полученото количество трябва да се раздели на 4 части, които да консумирате два последователни дни, преди обяд и преди вечеря. Закуската е задължителна, просто защото тази ароматна напитка не бива да се консумира съвсем на празен стомах. На всеки два дни прием се правят два дни почивка, и така в продължение на един месец. Добре е приемът на напитката да се комбинира с по-лека, сурова храна и процедури за закаляване. Противораковата напитка на Профирий Иванов прочиства отлично организма, дарява го с тонус и кара органите и системите в тялото да работят по-лесно. Тя е истински балсам за черния дроб и жлъчката.

Б17
Оригиналният витамин Б17 срещу рак

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *