Намалете вътреочното налягане и подобрете зрението с легендарната напитка на академик Филатов

Намалете вътреочното налягане и подобрете зрението с тази лесна и ефективна рецепта на руския очен лекар Владимир Петрович Филатов, чието име е известно както в Русия, така и по света

Филатов-В.П.
Академик Владимир Филатов е офталмолог.

Носител е на Сталинска награда, член на Академията на медицинските науки на СССР ( 1944 ) и на Академията на науките на СССР ( 1939 ), Герой на социалистическия труд . Племенник е на основателя на руската педиатрия Нил Филатов. Починал е на 28 февруари 1956 г. в Одеса, Украйна.

Известният руски лекар, офталмолог и хирург, Владимир Петрович Филатов, силно препоръчва тази невоятно мощна и доказала ефективността си напитка за намаляване на вътреочното налягане и подобряване на зрението. Д-р Филатов твърди, че той е излекувал много пациенти с това природно лекарство.

Това мощно домашно средство за защита е много просто и лесно да се направи. Ще ви трябват следните продукти: алое вера, орехи, мед и лимони. Всеки, които е опитал напитката на руския академик, споделя, че резултатите са невероятни.

ochi

Ето и пропорциите, с помощта на които ще направите този чуден лек за подобряване на зрението и намаляване на вътреочното налягане:

100 гр сок от алое
500 гр натрошени орехови ядки /по възможност от млади орехи/
300 грама мед
Лимонов сок (3-4 лимони)

Ето какво трябва да направите – просто се смесват всички съставки в блендер. Пасирайте, докато не получите хубава и хомогенна смес. Забележка: Уверете се преди това, че сте измили добре листата от алоето, както и лимоните, които се смилат с кората.

Как да я използвате?

Трябва да се консумира тази смес три пъти на ден по 1 с.л. 30 минути преди хранене. Приемайте сместта непрекъснато, докато не забележите, че зрението ви се подобрява.

Вие също трябва да знаете, че това невероятно средство за защита е истинска витаминна бомба. Тя ще укрепи цялото ви тяло и ще подобри жизнения ви тонус.

Забележка: също така трябва да знаете, че сокът от алое вера може да ви създаде проблеми, ако страдате от тези здравни състояния: остра бъбречна болест, стомашно-чревни разстройства, в последния триместър на бременността сте, възпалителни процеси на женските полови органи, сърдечно-съдови заболявания, туберкулоза и хемороиди. Освен това, алоето, което ползвате, не бива да е по-старо от три години.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *