ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този мъж се излекува от рак със суровоядство

Прочетете историята на Дейвид, който отказа химиотерапията и се излекува от рак със суровоядство. Разберете какъв е бил хранителният му режим.

Казвам се Дейвид  Лингъл и бях диагностициран с хронична лимфоцитна левкемия на 31 октомври 2011 година. Тестваха ми костния мозък и отидох на онколог,  за да ме диагностицира. Тогава, спомням си, че ми каза, че имам най-много 10 години живот.  Тогава му казах, че съм там само, за да ми каже, че дали съм болен от рак, защото вече бях решил, че ще се лекувам натурално.

 
рак
Дейвид е излекувал рака с помощта на любящата си съпруга.

Започнах лечението си още същия ден, когато получих диагнозата левкемия, но вече бях подготвен, защото имам диабет тип 1 от 23 годишен. Това е друга история, която ме научи да съм отговорен към здравето си и до днес.

Първото нещо, което направих, беше да се помоля. Никога не съм се страхувал от болестта и смятах, че 38 години с диабет тип 1 ще ми помогнат да „сритам“ този рак. Помолих Бог да ми даде сила и посока за пътуването ми, за да успея да се излекувам. Всяка сутрин ставах и се молих за изцеление. Никога не съм имал съмнение, че няма да успея да победя левкемията.

Първият момент, в който се прибрах, почистих всичко от кухнята си и тя се превърна във веганска. Станах веган и се хранех с около 70% сурова и 30% варена храна. Отказах се напълно от всички преработени храни.

Щеше да ми бъде много по-трудно без подкрепата на любящата ми съпруга – Бренда, която беше до мен през цялото време. Тя се хранеше със същата храна, с която и аз.

Денят ми започваше с проверка на pH в кръвта ми. Повечето пациенти с рак трябва да приемат сода рано сутрин и преди лягане. Също така приемах по две капсули от Майтаке сутрин. Можете да

рак витамин в17
Витамин В17 убива раковите клетки

приемате до 4 на ден. Това ще ви помогне да изградите имунната си система. След събуждане пиех и по една чаша органичен зелен чай, както и чайове с корен от глухарче, но последните ги спрях, защото имаха диуретичен ефект и така свалях килограми. За закуска понякога хапвах бразилски орех, макадамия и бадеми, които трябва да бъдат накиснати за една нощ във вода и преди консумация трябва да изсъхнат. Често се хранех с кайсиеви семена и приемах витамин B17, които убива раковите клетки.

За закуска и обяд ядох ленено масло с извара и органични боровинки. Правех си и зелен сок, който се състоеше от 2 супени лъжици супер храна на прах,  1 супена лъжица ечемик на прах, 1 чаена лъжица хлорела на прах, 1 лъжица суроватъчен протеин и протеин на прах. Приемах ги, за да поддържам теглото си.

През тези 2 години ежедневно пиех, на всеки час, сокове от пресни плодове и зеленчуци или зелени напитки с ечемик на прах. Моите свежи течности бяха само от органични продукти – моркови, цвекло, целина, краставици, магданоз, кориандър, лимон, джинджифил и къдраво зеле. Можете да приготвите пресните сокове и да ги съхранявате до 3 дни в плътно затворен съд в хладилник. Така ще загубите някои от витамините и минералите, но живите ензими ще останат.

За обяд си приготвях ленено масло, извара и органични боровинки, както и маруля, краставици, тиквички, ябълка, семена от чия, стевия за подслаждане, овес и авокадо. За вечеря се хранех с голяма салата с марули, броколи, чесън, лук, краставици, сурови ядки и тиквички. Понякога добавях и органичен сос Тамари, които е подобен на соевия. От време на време ядох органична паста с варени зеленчуци – една от любимите ми е с боб мунг. Хранех се с органичен кафяв ориз и фасул.  Приготвях си органично кисело зеле и домашна камбуча. Често добавях сокът в рецептите си. Понякога хапвах и органичен хумус.

Редовно правех упражнения, разхождах кучето или вършех някаква работа на двора. Ходех на сауна 2-3 пъти седмично. Преди да стъпите в нея е важно да пиете много вода, а след нея вземете концентрирана капсула с витамин С. След сауната си правех хидротерапия с контрастни душове, започвайки със студена и преминавах към топлата вода – редувайте в продължение на 20 минути.

Основните неща, които ми помогнаха по пътя на изцелението бяха вярата ми в Бог, пресните сокове, органичната храна и суровоядството. Трябва силно да вярваш, че ще се излекуваш.

Едно от притесненията, които имах с този режим, беше свързано с понижаването на кръвната захар. Не съм типичният диабетик, който има високи нива на захар. Моята пада изключително рязко. Това, което правех е да пия органично оризово мляко, когато е необходимо. Друг проблем беше теглото ми. Когато ме диагностицираха с рак, тежах 73 килограма и загубих 13 през първата година и половина.  Поддържах теглото си с протеин на прах.

С огромно щастие мога да кажа, че последният тест, който беше през август 2013 година показа, че левкемията е излекувана.

Истината е, че и до днес продължавам да спазвам диетата и никога няма да се върна към стария си начин на живот, защото не искам отново да има рак в живота ми.

Историята на Дейвид е публикувана в  сайта: http://www.chrisbeatcancer.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *