ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народен лек за имунитет – пести пари и дарява здраве! /СТРАХОТНА РЕЦЕПТА/

Засилете вашия имунитет с напитка от куркума, джинджифил, чесън, лимон, ябълков оцет и още нещо – квинтесенцията на лечебните сили на природата!

imunitet

Днес lekuva.net ще ви предложи невероятната сила на една напитка, която е мега популярна и се шерва скоростно из руските форуми и социални мрежи. Ползват я малки и големи, и най-вече онези, които не искат да боледуват от страшни болести като рак, например. Този народен лек за силен имунитет още в зародиш убива всички вируси и бактерии. Ненапразно руснаците го наричат „умно лекарство“ и „огнен сайдер“.

Основна част от тази напитка са най-мощните съставки за борба с болестите, които са провокирани от слаб имунитет. Този народен лек ще ви помогне и при бери-бери, или познато още като авитаминова. Всички знаем, че ябълковият оцет има потогонно средство, което предизвиква затопляне. Има и много добра антимикробна активност, както и почиства и ускорява лимфния поток.

Народно средство за повишаване на имунитета

СЪСТАВКИ

  • 1 глава лук
    1 малък корен от хрян
    10 скилидки чесън
    1 лимон
    1 супена лъжица настърган джинджифил
    1 супена лъжица куркума
    1/4 чаена лъжичка лют червен или зелен пипер /може и свежи люти чушки/
    150 мл течен мед
    500 мл ябълков оцет

ПОДГОТОВКА

1. Обелете и нарежете чесъна. Оставете го настрана

2. Нарежете лука наситно и рендосайте хряна

3. Изстискайте сока от лимона.

4. Луктът, чесъна, хряна, лимоновите кори, както и лимоновия сок, куркумата и джинджифила сложете в буркан с винтова капачка. Залейте с ябълковия оцет. Преди да затегнете капака сложете кухненска хартия за по-сигурно. Дръжте този буркан един месец в хладилника

5. Един месец по-късно прецедете и добавете меда.

6. За използването на сайдера с профилактични и терапевтични цели първо трябва да се разреди с вода – 1 супена лъжица се разтваря в 400 мл топла вода.

Поради сериозността на напитката, хората с стомашно-чревни заболявания трябва да я използват с повишено внимание и да се консултират с лекар, преди да решат да правят профилактика и лечение с този народен лек за силен имунитет.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *