Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Невиждано чудо! Ето как 32-годишна жена, болна от рак, побеждава болестта си!

Сигурно неведнъж сте чували, че силната любов лекува. През годините не малко специалисти са правили изследвания и са стигали до извода, че когато човек обича и е обичан, това може да го излекува. Поредното доказателство за това е 32-годишната Серена Скот, болна от рак на яйчниците.

Когато лекарите съобщили тъжната новина на Серена, те били убедени, че състоянието й няма да се подобри, а дори напротив. Те дори са я посъветвали да се омъжи за годеника си час по-скоро, защото според тях не й остава повече от няколко дни живот. Тя ги послушала и последвало истинско чудо!

рак на яйчниците
Серена с близките си

“Коремът ми се поду буквално за една нощ и поради тази причина изглеждах като бременна жена. Лекарите ми казаха, че в корема ми има тумор с размерите на голяма диня. Те смятаха, че заболяването ще засегне и белите ми дробове”, спомня си жената, която работи като продавачка в Кент, Великобритания.

Силно обезпокоена от лошите новини, Серена се натъжила, защото през последните години единственото й желание било да се омъжи за голямата си любов Робърт. Двамата се били сгодили през 2005 година и през всичките тези години събирали пари за голяма и красива сватба.

“Лекарите вярваха, че последното ми желание е да се омъжа за Робърт. Затова ми казаха да го направя скоро, защото нямам много време”, споделя тя.

В крайна сметка Серена и Робърт се оженили през месец септември 2014 година в болничната стая.

“Робърт е моята опора и винаги прави всичко по силите си, за да не изпадна в депресия”, разказва жената пред “Дейли Мейл”.

Въпреки черните прогнози, след сватбата Серена започнала да се възстановява бързо, а ракът й в момента е в ремисия. Влюбените дори подновили брачните си обети една година след първата сватба. Силната жена се възстановява и от възпалението на белите дробове – така докторите ще могат да извършат операция и да извадят тумора.

Серена и Робърт силно се надяват болестта да изчезне напълно. Двамата много искат да си осиновят дете и да стартират кампания, с която да събират пари за изследване на раковите заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *