Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето с тази рецепта Холи Бери пребори целулита!

Свежият вид на кожата и борбата с целулита невинаги изискват купища пари. Доказва го американската актриса Холи Бери, която може да се похвали с перфектна визия напук на своите 49 години.

Мургавата красавица е на годините на колежката си Никол Кидман. Холи Бери обаче изглежда далеч по-млада и свежа. Според дерматолозите една от причините за това е цветът на кожата. Хората с по-тъмна кожа по принцип остаряват по-бавно от тези с бяла. Преди няколко години Никол Кидман се отказва от ботокса, защото той започна да пречи на актрисата, тъй като тя не можеше да движи лицето си. Холивудската звезда призна, че си слагала инжекциите против бръчки, но спира, за да може отново да контролира изражението на лицето си. Наскоро шоколадовото изкушение Холи Бери пък се обяви срещу пластичните операции.

Трикове

Холи Бери използва прости тикове, с които се бори срещу кошмара на много дами – целулита. Рецептата й е много проста. Звездата съветва да сварите ароматно кафе, да се насладите на сутришната си напитка, но да не изхвърляте утайка от филтъра на кафемашината или от цедката на джезвето. Събирайте я в отделен съд с капак през цялата седмица. В почивните дни, когато решите да пристъпите към антицелулитните процедури, добавете чаена лъжица зехтин и мед и разбъркайте. Преди да сложите домашния скраб на бедрата си, си направете вана или горещ компрес на проблемните зони.

целулит
Рецепта с кафе помага при целулит

Сместа се нанася на краката и се прави активен масаж. След него трябва да увиете краката с пластмасово фолио и да легнете за около половин час. После натуралния скраб може да се измие. Кофеинът стимулира обмена на веществата в тъканите и прави кожата по-стегната, нежна и гладка. Затова кафето е полезно в борбата срещу целулита, обясняват специалистите. Красавицата се грижи усърдно за кожата и никога не забравя крема срещу слънце, тъй като лъчите са едни от виновниците за по-бързото ни състаряване.

Диабет

Холивудската знаменитост има специално отношение към храната и здравословния начин на живот. Холи Бери е диабетик и затова отделя специално внимание на своята диета, пише „Телеграф“. Тя яде пет малки порции на ден, като на трапезата й присъстват много зеленчуци и протеини. Актрисата вярва, че захарта е отрова за тялото и кожата.

„Аз съм диабетик и затова избягвам захарта. Това ми помага и в борбата срещу стареенето. Използвам здравословен заместител на захарта, който давам и на моята дъщеря. Когато е на рожден ден на своите приятели, не я лишавам от вкусните торти, но силно вярвам, че говоренето за здравословно хранене от най-ранна детска възраст дава добър пример и възпитава в правилно отношение към храната“, казва още мургавата хубавица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *