Мощна рецепта за лечение и прочистване на организма на Марва Оганян – руската Лидия Ковачева

Марва Оганян е терапевт, доктор на медицинските науки, биохимик с 45 години опит

marva oganiyan
Марва Оганян

Марва Оганян е автор на много медицински книги, сред които „Справочник на практикуващия лекар“, „Златните правила на природната медицина“ и „Екологична медицина“. Освен всичко това, Марва Оганян не спира да пропагандира естествените методи за лечение, тези методи, които природната аптека ни предоставя и са доказано ефективни и проверени от времето.

Марва Оганян е разработила методология за природно лечение, която е уникална, оригинална, и най-важното – изключително ефективна. В основната на нейния метод е лечебното гладуване, което представлява активна съпротива срещу вируси и бактерии. Затова я наричат руската Лидия Ковачева. Освен приблизително еднаквите методи за лечение и прочистване на организма, Марва Оганян и Лидия Ковачева имат и известна чисто физическа прилика

Мед с коприва
Мед с коприва

Днес избрахме за вас една рецепта на руската Лидия Ковачева – Марва Оганян, която ще ви помогне да излекувате и пречистите организма. Две от съставките, които са необходими за тази рецепта, са много познати и прости – коприва и мед.

Необходими продукти:

1 кг коприва

2 лимона

2 ябълки

мед на вкус

чай от коприва

Как се прави

Копривата трябва да е млада и прясна. Ябълките и лимоните не се белят, но предварително се киснат във вода, за да се изчистят от вредните съставки. След това се избърсват и се нарязват, така че да могат лесно да се смелят от блендера.
Щом започнете да ги пасирате, добавяйте от чая, който предварително сте направили, така че да се получи приятна за пиене смес. Подсладете с мед.

Копривата е едно е най-добрите природни средства за пречистване на кръвта. Тя има положителен ефект върху щитовидната жлеза и понижава нивото на кръвната захар. Копривата лекува възпаление на пикочните пътища и стимулира работата на червата. Ето защо копривата е известна като средство за пролетно прочистване. Копривата също е добра за предотвратяване на болести, причинени от вируси и бактерии.

Полученото количество от лечебната смес на Марва Оганян може да съхранявате в хладилник. Пие се два пъти – сутрин и вечер на гладно, като количеството трябва да е една чаша от кафе. Независимо колко често има коприва на пазара, тази рецепта се прави само и задължително с пролетна коприва.

Витамин С + Цинк
Витамин C + Цинк – мощна защита в условията на грипна епидемия и Коронавирус COVID-19

Оценете статията
Оценка 3.1 от 40 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Мощна рецепта за лечение и прочистване на организма на Марва Оганян – руската Лидия Ковачева

  1. Pingback: Мощна рецепта за лечение и прочистване на организма на Марва Оганян – Flow.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.