ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТАНАКАН / TANAKAN

Съдържа сух стандартизиран екстракт от гинко билоба-листа, лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, царевично нишесте, силициев диоксид, талк, магнезиев стеарат, макрогол, хипромелоза, оцветители

Предназначение

танакан
Активен компонент на танакан е екстрактът от гинко билоба

Продуктът ТАНАКАН е средство за оптимизиране състоянието на възрастни пациенти с нарушения в паметта и концентрацията – с изключение на деменции и болест на Алцхаймер. Прилага се и за подобряване състоянието на артериите в долните крайници и предотвратяване на крампи; за неутрализиране на нарушения в зрението и слуха от исхемичен произход; при синдром на Рейно.

Продуктите със съдържание на компоненти от гинко билоба доказано подобряват кондицията на мозъчните клетки, кръвоснабдяването на мозъка и качеството на нервните сигнали в централната нервна система. Гинко-компонентите имат антиоксидантно действие; те забавят процесите на стареене, подобрявайки кондицията на клетъчните мембрани и клетъчното хранене.

Как се приема

ТАНАКАН се приема по лекарска препоръка. Обичайната дневна доза е три таблетки за три приема – по време на хранене, с половин чаша вода.

Следвайте указанията за дозиран прием, за продължителността на приема, макар да не са известни епизоди с предозиране.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът на растителна основа ТАНАКАН се приема като цяло добре. Има редки случаи на странични ефекти, които се проявяват сравнително слабо – главоболие, смущения в стомашно-чревния тракт, ограничени алергични реакции. При проява на тези или други, неописани ефекти направете консултация с лекар.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТАНАКАН не се използва при алергични реакции към активната субстанция или някое от помощните вещества.

Рядко възниква необходимост от ТАНАКАН във фертилна възраст; липсват данни за безопасност в посочените целеви групи, затова продуктът не се препоръчва.

Продуктът не се използва при деца.

ТАНАКАН съдържа лактоза; по тази причина продуктът не е подходящ за пациенти със специфични дефицити на метаболитните процеси.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма описани лекарствени взаимодействия на ТАНАКАН с нежелани ефекти. Въпреки това паралелният прием с всеки медикамент следва да се обсъди с лекуващия и да се прецени безопасността на съчетаването.

_______

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *