Чудна смес от 3 съставки бави разпространението на рака: рецепта на доктор Каролин Андерсън

Рецептата, която бави разпространението на рака е препоръчана от доктор Каролин Андерсън – дългогодишен терапевт и лекар, която е известна в Щатите със своите проучвания в областта на онкологията

каролин андерсън
Доктор Каролин Андерсън не отрича алтернативната превенция и лечение на рака. Тя посвещава дълги години на това заболяване, като наблюдава и интервюира болни от рак, които ползват методи за лечение на ужасната болест, различни от конвенционалната медицина.

Куркумата е най-ефикасната съставка в света, която може и трябва да се ползва за намаляване на възпаленията в тялото. Каролин Андерсън е известна лекар от САЩ. Тя от дълги години се занимава с лечение и терапия на рака. Преди време в една от научните си статии, публикувана в American Journal of Medicine докторката представя една проста рецепта за превенция и лечение на рак. Тази рецепта помага и за предотвратяване на рак. Тя включва три известни и лесно достъпни съставки. Според доктор Андерсън, рецептата е базирана на една традиция, използвана в източната част на Индия в продължение на две хиляди години. Последните проучвания на западната медицина потвърдиха, че тази древноиндийска рецепта наистина е ефективна. Доктор Андерсън посочва, че чрез ежедневна консумация на тези три съставки, могат да се намалят шансовете за развитие на рак.

Смесете тези три съставки и вие няма да развиете рак. Ползвайте тази рецепта, ако вече имате рак, и стопирайте развитието на метастази. Доктор Андерсън уточнява, че колкото са случаите, в които тази рецепта е помогнала, още толкова са и хората, които не са се повлияли добре от лечението с тази лечебна смес. Защо? Много просто – всичко зависи от това в какво състояние е болния, как се е грижил за здравето си човека, който превантивно иска да ползва тази смес и най-вече – дали са налице други заболявания и неразположения.

В своята статия лекарката казва, че тази смес е оказала отлично влияние на пациентка, която вече 6 години се борила с рак на гърдата и имала разсейки, но за разлика от други болни жената била изключително дисциплинирана, що се отнася до хранителен режим и хигиена на здравето. Със сигурност тази рецепта няма да помогне на хора, които са в последен стадии на заболяването рак, но задължително ще предпази онези, които от рано са решили да си спестят срещата с коварния рак.

И така, ето и рецептата:

Направете смес от ¼ чаена лъжичка куркума и ½ чаена лъжичка зехтин. След това добавите по-голяма щипка прясно смлян черен пипер. Поставете всички съставки в чаша и разбъркайте добре. Можете да консумирате сместа, както е, или можете да я добавите към различни ястия, салати и супи. Все пак, имайте предвид, че тези съставки не трябва да се варят твърде много. Ако използвате сместа като добавка към ястие, което се вари, добавете я в самия край на готвенето. Ако решите да се консумирате само сместа, добавете малко вода или лимонов сок преди консумация.

Не прекалявайте с използването на тази смес. Задължително я приемайте преди хранене два пъти дневно, но си осигурете и период на почивка, през който ще се погрижите за здравето си по начин, различен от това да приемате зехтин, куркума и прясно смлян черен пипер.

B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха
B17 Комплекс: витамин B17 (150 мг.) + рейши + кладница + облепиха

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *