Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 златни рецепти на руския лечител Александър Кородецки – ЧЕТИ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙ

Когато има подути жлези, това е знак, че тялото ви се бори с инфекция или друг вид заболяване

neven
3 златни рецепти на руския лечител Александър Кородецки
korodetskiy
Александър Кородецки

Александър Кородецки е роден през 1961 в Санкт Петербург. След като се дипломира с отличие в един от техническите университети работи във физическа лаборатория, изучава физиката на полета. Всичко в живота на Александър вървяло доста добре, докато не се разболели най-близките му – неговите родители. Диагнозите били страшни и разочароващи – от артрит на коляното до рак на стомаха. Заболяванията прогресирали, и Александър, зарязвайки защитата на докторска дисертация, волю-неволю се заема изучаването на традиционната медицина. Днес ви предлагаме 3 метода за лечение, споделени от руския лечител.

Сливиците представляват лимфни възли, поставени от двете страни на задната част на гърлото. Функцията на сливиците е защитен механизъм. Те помагат за предотвратяване на инфекция, която може да причини сериозни заболявания във вашето тяло. Когато те престанат да изработват антитела, състоянието се нарича възпаление на сливиците.

Подути жлези може да има не само когато са налице проблеми със сливиците или щитовидната жлеза. Ако имате болка, подуване или неразположение в слабините и сгъвката на крака, това също може да сигнализира за проблем с жлезите.

Първата стъпка е да започнете пречистване на организма, или да преминете поне няколко дни на лечебно гладуване. В lekuva.net сме описали достатъчно начини и методи за пречистване на организма, както и има на разположение ефективни рецепти, които ще пречистят тялото ви от натрупаните шлаки.

Днес ви предлагаме рецепта за лечебната смес на лечителя Кородецки, която може да пиете, когато е налице проблем със сливиците или имате съмнение за подути жлези.

Какво ще ви е необходимо?

2-6 грама пресни листа от невен листа и и още толкова цветове от невен

1 литър мляко

Щом млякото заври, добавете листата и цветовете от невена. Намалете малко топлината на котлона и бъркате, докато млякото остане наполовина. Пийте по 50 мл от тази лечебна смес два пъти дневно.

Ето още една рецепта на известния руски лечител Александър Кородецки, която ще ви помогне:

  • 3 грама листа от подбел
    3 грама листа от живовляк
    2 грама пелин
    3 грама градински чай
    500 мл вода

Поставете растенията във вода и ги оставете да се киснат в продължение на 12 часа. Прецеждате водата, в която са киснали растенията, които е добре да са в свежо състояние, слагате я да заври и щом заври добавяте билките. Махате от огъня и захлупвате. Оставате да стои така 30 минути. Пие се пак по 50 мл три пъти на ден преди хранене.

И още – рецепта за компрес:

Вземете чиста памучна кърпа, напоете я с алкохол и я поръсете обилно с черен пипер и сода за хляб. Поставете тази кърпа около врата си и след това го покрийте със суха и топла кърпа. Оставете компреса за една нощ.

ти лайф - чай за щитовидната жлеза
Чаят Ти Лайф помага при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *