Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Може ли за 60 секунди да разберете дали всичко със здравето ви е наред?

Бърз тест подсказва дали здравето ви се нуждае от повече грижи

тест Този тест може да ви помогне да проверите здравословното състояние на вашата дихателна система, червата, бъбреците, зъбите, обмяната на веществата, както и нивото на хормоните.

За целта трябва да почистите езика си с една чаена лъжичка, в която да съберете налепите върху него. Важно е да вземете проба, която е по-близо до гърлото. След това поставете лъжицата в чист найлонов плик и я оставете в продължение на 60 секунди в близост до силна електрическа крушка, която трябва да излъчва и малко топлина. Доказано е, че бактериите се развиват бързо при силна светлина. Резултатите ще бъдат по-добри, ако светлината е по-силна.

Какво може да очаквате от този тест?

Пробата ще остане чиста, ако сте здрави. Но, ако забележите странна миризма и цвят, това би могло да показва ранен симптом на здравен проблем на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт.

Отбийте се при вашия лекар и разберете какъв е истинският проблем, ако забележите това.

Освен това, този тест може да покаже, че имате лош дъх, тъй като в лъжичката е събран концентрат от всичко онова, което се случва в устата ви. Лошият дъх е проблем, с който много хора не са наясно. Може да забележите неприятната миризма не толкова в самия дъх, колкото начина, по който мирише слюнката. Ако забележите миризма, подобна на амоняк, може да имате проблеми с бъбреците. Също така, ако забележите плодов аромат, това може да бъде метаболитно нарушение или кетоацидоза.

Не изпадайте в паника, без значение резултатите, които получавате. Това не винаги означава, че миризма показва някаква болест в жизненоважните органи. Често се случва лошият дъх да издава преди всичко проблеми със зъбите.

Тестът с лъжицата може само да ви подскаже, че нещо не е наред и да обърнете по-голямо внимание на здравето си. Или би могъл да форсира едно отдавна отложено посещение при лекаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *