Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Гастро макс ще ви избави от стомашни проблеми, подут корем и киселини

Гастро макс е вашето спасение при проблеми с храносмилателната система и стомашно-чревния тракт

Гастро макс е едно от ефикасните средства за здрава храносмилателна система. Предпазва от стомашни проблеми и киселини, от подут корем и други неразположения.

Има безброй  причини по адрес на Гастро макс да се сипят толкова много суперлативи:

1 – Гастро макс е хранителна добавка, която е съставена на 100% само от натурални суровини, без никакви консерванти, оцветители и други подобрители.

2 – Преди тази хранителна добавка да се появи във вида,  в който я познаваме днес, тя беше разработвана дълго време  от водещи специалисти в областта на фитотерапията и гастроентерологията.

Гастро макс
Гастро макс е 100% натурална хранителна добавка

3 – Вложените съставки са такива, каквито са използвали в древните билкарски рецепти, наречени „лековници“, които са открити в различни манастири. С тези рецепти векове наред монахини и монаси лекували болните вярващи.

Билките в състава му са следните: стръкове от жълт кантарион, листа от  маточина, листа от мента, семена от копър, цветове от невен, плодове анасон, плодове  кимион и корени на глухарче.

4 – Специалистите подбират 8-те билки, които  влияят положително върху стомашно-чревния тракт и  постигат с тях една изключителна комбинация.

Българи, които решиха да изпробват Гастро макс, споделят, че са получили облекчение малко след като са започнали да го приемат. С течение на времето положителните резултати стават все по-устойчиви и голяма част от тях вече са забравили, че някога са имали подут корем, киселини или други проблеми.

5 – Този 100% натурален продукт е вашето спасение, ако често се оплаквате от подуване на стомаха и имате чувство на постоянна тежест; усещате  стомашен дискомфорт след хранене;  при честа поява на киселини, оригване, газове; за подобряване работата на черния дроб и на жлъчката; за подобряване обмяната на веществата.

6 – Гастро макс представлява спиртен извлек в разфасовки по 50 ml.

Шишенцето е удобно да го носите винаги с вас и да го използвате при нужда.

Едно шишенце ще ви стигне от 20 до 30 дни.

7 – Гастро макс приемате 2 пъти дневно по 30 капки в чаша с вода. Приемате го на гладно преди ядене или по време на хранене.

Шишенцето е снабдено с капкомер под капачката, което позволява бързо и удобно да отброите нужните капки.

ЗА ПОРЪЧКА НА ГАСТРО МАКС И ПОДРОБНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК>

КАКТО И НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ:  0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *