ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Домашна тинктура цери гъбички, екземи и болни стави

Ще ви разкрием рецептата за бърза и лесна домашна тинктура, с която можете да изцерите успешно не само гъбички, а различни видове екземи и болки в ставите

Това е идеалното лекарство за редица заболявания.

Ако освен от гъбички страдате от диабетно стъпало или разширени вени ЧОРАПИТЕ „BIOMAGNETIC POWER“ са вашето спасение.

Става въпрос за тинктура от картофени кълнове, която колкото и странно да ви се струва наистина може да ви избави от упоритите гъбички. Освен това с тази домашна тинктура можете да се избавите и от ангина.

Идеално лекарство за редица заболявания
Идеално лекарство за редица заболявания

Може би най-голямата изненада за вас е свързана с твърдението, че всъщност картофените кълнове са отровни.
Ние не го отричаме, вярно е, че в прекалено големи количества соланинът, съдържащ се в тях може да има отровно действие.

Не се притеснявайте обаче, тъй като приеман в малки количества той дори е в състояние да спаси живота ви.
Ето как да си приготвите лечебната тинктура от картофени кълнове, с която можете да се избавите от упоритите гъбички, болките в ставите, различни екземи и дори ангина.

Отчупете внимателно кълновете на картофите. Необходимо ви е достатъчно количество кълнове, за да напълните буркан от 3 л, след което ги залейте със 70-градусова ракия или друг вид алкохол (70%), така че да ги покрие.
След като затворите добре буркана го оставете да престои на тъмно и хладно място за две седмици.
Прецедете го и го съхранявайте в стъклен съд.

За да се изцерите от гъбичките, намазвайте вечер проблемните зони и оставете да действа цяла нощ. Отмийте на сутринта. Прилагайте, докато не изчезнат гъбичките.
При екзема прилагайте същата процедура в продължение на 10 дни, след което може да направите кратка почивка и ако е необходимо да повторите.
При болезнени стави намажете и след това увийте мястото с вълнен шал и преспете така. Прилагайте процедурата 2 седмици, починете 10 дни и повторете отново при нужда, пише bilka.info.

ЧОРАПИТЕ „BIOMAGNETIC POWER“ ще ви избавят от разширени вени и диабетно стъпало.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 5 до “Домашна тинктура цери гъбички, екземи и болни стави

  1. Олимпия Борисова каза:

    Най-добрата и изпитана рецепта е – 30 аспирина, разтворени в шишенце камфоров спирт. Ноктите се мажат веднъж на ден – вечер, около 2 месеца.

  2. Йордан каза:

    Количеството кълнове трябва да е достатъчно, за да покрие дъното на буркана или трябва да е повече от това? Дайте точна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *