Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

БИОФРИЗ / BIOFREEZE

Съдържа изопропанол алкохол, ментол, екстракт от парагвайски зелен дъб, камфор, триетаноламин, метилфарбен, силиконов диоксид, пропилен гликол, глицерин, дейонизирана вода

Предназначение

биофриз
С биофриз по-бързо отшумяват болките в мускули и стави

Продуктът за локално външно приложение БИОФРИЗ се използва за състояния с болка в мускули и стави; препоръчва се при проблеми със ставите, болки в гърба, болки от навяхване и разтежение. Прилагането на този болкоуспокояващ гел облекчава и съдейства за преодоляване на естественото обездвижване.

Този продукт се предлага и под формата на дермален спрей; въпросната форма позволява да се постигне по-бърз ефект на обезболяване и да се дозира по-точно и икономично продуктът.

Как се приема

Гелът БИОФРИЗ се нанася леко и на тънък пласт в проблемната зона. Няма нужда да се масажира. Апликациите могат да се правят не повече от 3-4 пъти дневно; действието е бързо и облекчението настъпва почти веднага. Полагането става с ръка, не се ползват тампони. Не поставяйте превръзка върху третирана с медикамента кожа.

Ако очакваното подобрение не настъпи в рамките на една седмица или при апликирането се усещат дразнения, зачервяване, направете консултация с лекуващия за смяна на терапията.

Възможни нежелани ефекти

Лечението с БИОФРИЗ може да причини кожни раздразнения – зачервяване, сърбеж, парене. При такива симптоми прилагането следва да се прекрати.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Не използвайте БИОФРИЗ при реакции на раздразнение.

БИОФРИЗ е медикамент, предназначен за възрастни и деца над двегодишна възраст. Прилагането при по-малки деца може да става само по лекарска преценка и под контрол.

Гелът не се използва върху кожни участъци с открити рани, както и върху вече раздразнена кожа.

Бременни и кърмачки могат да използват този продукт само след одобрението на лекар.

БИОФРИЗ не се полага върху лигавици. Пазете от попадане в очите или поглъщане; при подобно събитие е необходимо да се потърси медицинска помощ.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма описани опасни взаимодействия. Препоръчва се обаче при лечението с БИОФРИЗ да не се използват паралелно и други медикаменти за локално външно приложение.

Усреднена цена в аптеките – 14 лв за опаковка от 55 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *