Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТРАНСИЛАН без захар / TRANSILANE sugar free

Съдържа хемицелулоза от семена на живовлек, фруктоза, лимонена киселина, аспартам, колоиден силициев диоксид, аромат

Предназначение

трансилан
Трансилан успешно съдейства за освобождаването на организма от отходните маси

ТРАНСИЛАН е ефективно слабително на растителна основа, без захар. Приемът му съдейства за преодоляването на запек; действа балансирано, като увеличава обема на отходната маса и я разрежда – така се подготвя по-лесното й изхвърляне.

Как се приема

ТРАНСИЛАН е продукт с биоактивна съставка под формата на дозирани прахчета. Едно прахче се разтваря в чаша вода и се изпива наведнъж, на бавни глътки. Практиката е тази операция да се извършва два пъти дневно – сутрин и вечер, преди хранене. Дневната доза не бива да се превишава. По време на терапията с този продукт приемът на много течности е задължителен.

Този продукт не бива да се използва повече от две седмици без консултация с лекар. Лечението на хроничен запек предполага комплексен подход, който включва промени в храненето и увеличаване на физическите натоварвания.

Възможни нежелани ефекти

Най-често страничните ефекти от приема на този продукт са свързани с алергични реакции. Ако интензивността им нараства, нормално е приемът да се спре и да се направи консултация с лекар.

Възможно е приемът на ТРАНСИЛАН да предизвика усилено отделяне на газове.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ТРАНСИЛАН не бива да се употребява при алергия към някоя от съставките или неспособност на организма да усвоява фруктоза.

Продуктът не се препоръчва при заболявания на червата.

Не прибягвайте до ТРАНСИЛАН, ако изпитвате болки в стомаха или червата и естеството на тези болки е неясно.

ТРАНСИЛАН е противопоказан при тежка форма на захарен диабет и смущения във водно-солевия баланс на организма.

Бременни могат да използват продукта като крайна мярка, при това – единствено по препоръка и под контрола на лекар. Лекарският контрол е задължителен и при лежащо болни и пациенти в напреднала възраст.

Не се препоръчва за деца.

Взаимодействие с други медикаменти

Лекуващият трябва да е информиран за медикаменти, които пациентът трябва да приема паралелно с този продукт. При диабетици на инсулин може да се наложи корекция на инсулиновата доза и да се контролират стойностите на кръвната захар.

Ако е наложителен приемът на продукти с литий или желязо, това трябва да става около час след поглъщането на лаксатива – така се гарантира пълноценното им усвояване.

ТРАНСИЛАН не се приема едновременно с медикаменти, забавящи чревната перисталтика – има повишен риск от чревна непроходимост.

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 20 сашета (еднократни дози)

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *