ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Доктор Майк Хаймън: Ако лекар е диагностициран с рак, той веднага ще направи тези 3 неща!

Тази статия е публикувана от д-р Марк Хаймън. Темата за онкологичните болести е много лична за него, защото той е видял предостатъчно пациенти с рак в кариерата си, включително и хора от собственото му семейство.

рак болест
Това станало причина да отговори на един въпрос, който често му бил задаван от пациенти, които били болни от рак: какво бихте направили вие, докторе, ако бяхте диагностициран с рак?

Е, как трябва да се започнем? Какво би отговорил един лекар, ако е диагностициран с рак? Конвенционалните протоколи в медицината днес имат напълно погрешен подход, когато става въпрос за лечение на рак. Повечето медицински експерти и специалисти са добри в рязането на тумори, изгарянето и отравянето им с хирургични процедури, радиация и лекарства. Но, тук идва най-важната част – много лекари не успяват да открият причина за рака! В повечето случаи те работят насляпо, или се доверяват на онова, което са чули, прочели или научили, както и на опита на други свои колеги. Но това не винаги помага…

И така – кои са трите неща, които всеки лекар би направил веднага, ако е бил диагностициран с рак?

Престанете да консумирате захар под каквато и да е форма

Може би знаете, но за тези, които не знаят ще повторим – раковите клетки се хранят със захар и това е основната причина за развитие на онкологични болести. Днес хората консумират повече захар от когато и да е било. Медицинските експерти изчисляват, че това ще се отрази един от всеки двама хора по света, а 90% от тях няма да бъдат диагностицирани навреме. Така че, най-доброто нещо, което можете да направите, за да предотвратите или да спрете растежа на рака е да контролирате нивата на инсулина с диета, която е с високо съдържание на фибри.

Известният д-р Дийн Орниш установи, че само след три месеца спазване на интензивна програма без захар над 500 гени, които регулират рака ще бъдат благоприятно повлияни. Това няма как да не се отрази на цялостното здравословно състояние.

Намаляване на възпалението

Възпалението е най-общата нишка, свързана с много различни хронични заболявания, включително и рак. Известно е, че възпаленията могат да предизвикат инсулинова резистентност. Така че, както вече знаете – опитайте се да премахнете захарта и хранителната чувствителност към глутен и млечни продукти от диетата си, и да ядете много противовъзпалителни храни, включително омега-3 храни, като мазна риба и лененото семе.

Променете мислите си, за да промените вашата имунна система

Този тип стратегия често се пренебрегва, но тя също е изключително важна, колкото и другите, споменати по-горе, стратегии в този пост. Много учени и медицински експерти потвърждават, че начинът, по който живеем, качеството на нашите взаимоотношения, храната, която ядем и грижата за здравето могат да допринесат предостатъчно за предпазването или предотвратяване развитието на рака. И не на последно място – преди да излекувате тялото си, трябва да излекувате и мислите…

Най-важното нещо е да разберете какво е най-доброто за вас и да намерите начин да се придържате към този метод.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *