ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да засилва лактацията на майките

Смесват се по 80 грама плодове от кимион, плодове от копър, плодове от резене и листа от маточина. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути , кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 70 грама стръкове жаблек, плодове кориандър, плодове копър и 50 грама плодове резене. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне се 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 50 грама стръкове от жалек, листа от коприва, плодове от анасон, плодове от кимоин и корен от черен оман. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне се 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *