Имате ли паразити в тялото? Oтървете се от тях с помощта на черен орех, пелин и карамфил

Орган от тялото, който е бил заразен с паразити, може да има много здравословни проблеми

pelin karamfil Паразитите крадат ценните хранителни вещества, необходими на организма.

Когато един човек е заразен с паразити се наблюдават следните симптоми:

– Слабост, апатия
– Загуба на апетит
– Анемия
– Хронична умора
– Главоболие
– Болки в стомаха
– Нервност
– Хиперактивност

Три съставки ще ви помогнат да се отървете от паразитите в тялото.

Пелинът е силна отрова против паразити

В продължение на векове хората са използвали пелин за почистване на тялото от паразити, подобряване на храносмилането, при болен черен дроб и проблеми с жлъчния мехур. Пелинът съдържа ценни вещества, които убиват възрастните паразити и техните яйца. Освен това пелинът съдържа сантонин който е известен като средство за защита, което е чудесно срещу заболявания, причинени от паразитите. И още – пелинът съдържа лактон, който отслабва мембраната на паразита и по този начин го убива. Пелинът е и мощно средство срещу малария.

Черен орех – естествен унищожител на паразитите и с доказани противотуморни свойства

Черният орех е бил използван още по времето на древногръцките лечители. Нашите предци са го използвали за лечение на астма, прочистване на тялото от паразитни червеи, при настинки, заболявания на белите дробове, както и да изчистят кръвта от токсини и отрови. Те са използвали черен орех на прах за поддържане хигиената на устната кухина също.

Черният орех съдържа танини и хинони – естествени химикали, които убиват паразита. Черният орех е богат на йод и минерали, а алкалоидите, налични в черния орех, притежават антитуморни свойства.

Черен орех помага срещу:

– Вътрешни паразити
– Рани в устната кухина и херпес
– Хемороиди
– Брадавици
– Кожни паразити
– Астма

Карамфил – билка, която унищожава яйцата на паразитите

Карамфилът е много мощна лечебна билка, която лекува малария, туберкулоза, холера, краста и други заболявания, причинени от паразити, вируси, бактерии и гъбички, включително Candida. Карамфилът също така може да унищожи стрептококите и стафилококите. Тази билка е в състояние да унищожи яйцата на паразита, което е много важно, защото ако паразити не са унищожени те ще се разпространява в целия организъм, отново.

Карамфилyt съдържа евгенол и танин, съставки, които имат силни антимикробни свойства. Те пътуват през кръвния поток и така унищожават паразитите и яйцата им.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Имате ли паразити в тялото? Oтървете се от тях с помощта на черен орех, пелин и карамфил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *