Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

60-годишна рускиня се излекува от рак със зелено меню

Любовта и зелените коктейли вършат чудеса. Това твърди 60-годишната Марина от Русия. Когато й открили рака, тя намерила в интернет сайт за лечение със зелени коктейли.

„Нищо друго не хапнах в продължение на три месеца – споделя жената. – Малко плодове и зелени коктейли. След това се влюбих в летец. Представяте ли си, на моята възраст? Бях вече на 58 години. Още през 2001 г. съпругът ми умря също от рак, много бързо се случи. Когато и аз се разболях, мислех, че сама си предизвиках тази болест – от чувство за вина, че той умря, а не аз. Тогава започнах да ровя в интернет и си избрах именно

зелен коктейл
Жена се излекува от рак със специално меню

зелените коктейли. След това изцяло промених начина си на хранене. Изцяло. Никакво месо. Пък и след две седмици само на зелени коктейли и плодове дори и не ми се поглеждаше към месото. Да, има моменти, когато изпитвам глад, но ми помага доброто настроение и любовта. Аз се запознах с този летец чрез сайт. И неговата жена беше починала от рак. Затова си помислих, че в крайна сметка поне ще има за какво да си говорим. И потръгнаха нещата. Сега ще живеем заедно. А като отидох при доктора три месеца след моята диета, той, естествено, не ме позна: Мислел ме е за умряла, защото бях отказала да се лекувам при него. Запомнете приятели: „Радостта от живота е най-доброто лекарство, а любовта – най-силният имунитет…“

Вкусно лекарство

Една чаша листни зеленчуци, една чаша плодове и една чаша вода се разбиват в блендер и получавате вкусно лекарство не само против рак, но и против много други заболявания.

Рецептите са различни, съотношението между плодове и листни зеленчуци също може да е различно. Може би е най-удачно да започнете със съотношение 30% листни зеленчуци и 70% плодове, като постепенно намалявате количеството плодове и увеличавате листните зеленчуци, пише в. „Доктор“.

Лечебната сила на този вкусен коктейл е следната: сваляне на излишните килограми и избавяне от мазнините и течностите, които се натрупват в организма заради постъпващите в него токсини; здрава кожа и по-малко бръчки; все по-рядко ще посягате към сладкишите и нездравословната храна; получавате достатъчно минерали, нужни за костите, защото листните зеленчуци са богати на калций, магнезий и фосфор, които са крайно необходими на костите ни; получавате антиоксиданти, силен имунитет и профилактика на сериозните заболявания.

Зелените коктейли са един от начините за профилактика на рака и сърдечно-съдовите заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *