Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изхвърлете камъните от жлъчката по метода на китайския лекар Лай Чиу Нан

Този народен лек наистина помага за изхвърляне на камъните от жлъчката

жлъчка прочистване Китайският лекар доктор Лай Чиу Нан препоръчва напълно естествен метод за отстраняване на камъни в жлъчката. Всички знаем, че тези камъни са много опасни. Освен, че причиняват болка, те водят до жълтеница, и дори рак.

„Онкологичното заболяване никога не се случва от самосебе си. Винаги има предупредителни сигнали“, казва д-р Лай, като посочва, че има и много други проблеми, които водят до рак. Според неговите наблюдения, обикновено хората, които се разболяват от рак на черния дроб, преди това са имали камъни в жлъчката.

Един от симптомите на камъни в жлъчката е чувство на ситост след тежка храна. У пациента остава усещането, че храната не е смляна добре. Ако нещата станат сериозни, усеща се и болка в черния дроб Така че, ако мислите, че имате камъни в жлъчката, или просто желаете да си направите профилактика, д-р Лай предлага следния метод, за да ги премахнете.

Това лечение е добро и за черния дроб, тъй като черния дроб и жлъчката са един незаменим тандем.

Как да се възползвате от лечебния метод на доктор Лай Чиу Нан?

Първите пет дни сутринта се изпиват четири чаши ябълков сок всеки ден. Или се изяждат 4-5 ябълки, ако не може да си направите сок. Ябълковият сок омекотява камъните в жлъчката. През тези пет дни се хранете както е нормално за вас. По възможност пийте ябълковия сок на гладно.

На шестия ден да не се яде вечеря.

В 18:00 часа вземете една чаена лъжичка английска сол (магнезиев сулфат) с чаша топла вода.

В 20:00 часа се повтаря същата процедура. Магнезиевият сулфат отваря жлъчния мехур.

В 22:00 изпийте половин чаша зехтин (или сусамово масло) с половин чаша прясно изцеден лимонов сок. Разбърква се добре и се пие. Маслото смазва камъните и улеснява преминаването им.

На следващата сутрин, вие трябва да намерите зеленикави камъни в изпражненията. „Обикновено те се виждат и с невъоръжено око“, казва доктор Лай . „Може би искате да ги изброите. Има хора, които намират по 40, 50 или дори до 100 малки камъчета. “

Дори и да нямате никакви симптоми на камъни в жлъчката, можете да се възползвам от тази естествена терапия. „Винаги е добре да прочистите жлъчния мехур“, казва китайския лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *