Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебната смес на великия китайски лекар Хуа Туо помага при 10 болести

Чудотворецът от Китай – Хуа Туо е популярен в цял свят

хуа туо В Китай, когато някой боледува и болестта трудно може да бъде победена, хората казват: Сега, ако беше тук Хуа Туо, колко добре щеше да е.

Хуа Туо е бил голям диагностик. Той е прилагал за лечение двата традиционни традиционни китайски метода – акупунктура, медицинското обгаряне с билки и кръвпускане. Той е създал своя собствена система за гимнастика, която в наше време се нарича класическа китайска гимнастика. При тази лечебна гимнастика, която се нарича „движенията на петте животни“ болните имитират движенията на животните, медитират и пият билкови чайове.

Но, преди всичко, Хуа Туо е хирург. Той е станал известен и с умението, с което е правил някои от най-сложните операции, при които е използвал за зашиване на раните копринени конци, юта и конопени влакна.

Предлагаме ви една проста, ефикасна и лечебна смес, която ще ви помогне при 10 болести.

Лечебната смес на китайският чудотворец Хуа Туо ще ви помогне при:

– запек
– колит
– гастрит
– намаляване на апетита
– укрепване на костите
– хронична умора
– проблеми с имунната система
– дихателни проблеми
– натрупване на мазнини в черния дроб
– увеличени нива на лошия холестерол

Тази смес от сусамов тахан, канела и мед е чудесен източник на желязо, магнезий, омега-3 и омега-6.

Мед в комбинация със сусамов тахан и канела е комбинация, която трябва да присъства по-често във вашето менюто. Не само заради отличния вкус, но и поради факта, че е чудесен източник на здраве.

Тази естествена смес също е чудесен източник на витамини, особено на онези от групата, E, A и B. Препоръчително е да се консумира сутрин на празен стомах.

За да направите тази лечебна смес трябва да използвате задължително бял тахан.

Препоръчителната доза е една супена лъжица мед, една супена лъжица тахан и канела. Количеството на канелата трябва да е една равна лъжица за кафе.

Така приготвеното количество съдържа 155 калории, 8 грама мазнини, 21 грама въглехидрати, 1 грам фибри и 3 грама протеин.

Разбърква се добре и се приема сутрин на гладно. След употребата на тази смес трябва да изпиете чаша зелен чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *