Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Читателска рецепта: Бързо и ефикасно заличаване на стрии

ГЗдравейте, казвам се Гергана и искам да споделя с вас рецептата, с която заличих стриите след раждането

стрии

Първо искам да уточня, че стриите са проблем, който не може да изчезне напълно. С тази рецепта аз успях да ги залича до положение, в което не са чак толкова видими. Много ефективно ще се получи, ако започне да се ползва рецептата веднага след като разберете, че сте бременни. Аз нямах този шанс, защото малко късно я научих. Рецептата ми я даде една козметичка, при която бях съвсем инцидентно.

Какво е необходимо да се направи?

Трябва да имате под ръка следните материали:

– утайка от кафе
– счукана морска сол
– захар
– сок от лимон
– кокосово масло
– масло от гроздови семки

Кафето, морската сол и захарта се слагат в равни количества.

Преди да започнете трябва да си набавите подходящ съд, в който да сложите кокосовото масло. Не бива да го пълните до горе, защото трябва да има място за останалите продукти. Не правете и много голямо количество. За всеки участък от тялото е необходимо толкова, колкото можете да намажете върху пръстите си.

Когато сложите кокосовото масло, добавете по малко от кафето, захарта и солта, които предварително сте смесили. Бъркайте. В процеса на добавянето ще прецените кога трябва да спрете. След това добавете лимоновия сок и маслото от гроздови семки. Аз обичайно използвам по 4 супени лъжици от кафето, солта и захарта. Кокосовото масло е около половин и малко повече чаена чаша като количество, а от маслото от гроздови семки слагам цялата опаковка от 50 мл.

Така направения скраб може да се държи в хладилника. Ползва се по време на къпане, като се втрива бавно и внимателно върху засегнатите от стрии места.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *